Μαρία Μενούνος – Κέβιν Αντεργκάρο: Από το Λος Άντζελες στην Αρκαδία! Αυτός είναι ο λόγος του ταξιδιού με την κόρη τους

Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και την 14 μηνών κόρη της πέρασαν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η διάσημη παρουσιάστρια λατρεύει τη χώρα μας και φροντίζει να την επισκέπτεται συχνά για να μπορεί να βλέπει και τους συγγενείς της, οι οποίοι δεν έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Αμερική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μανταγάρη, η Μαρία Μενούνος ήρθε με την οικογένειά της στα μέσα του Αυγούστου στην Ελλάδα και παρέμεινε για λίγες ημέρες. Την υποδέχθηκε ο καλός της φίλος, κουμπάρος και νονός της μικρής Αθήνας, Σωτήρης Κυρανάκος, γενικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ και γενικός διευθυντής του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, του οποίου η Μαρία Μενούνος είναι πρέσβειρα.

Η παρουσιάστρια, η οποία ζει την απόλυτη ευτυχία μετά την απόκτηση της κόρης της, αποκάλυψε στην εφημερίδα τον λόγο του ταξιδιού της στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

«Επειδή έκανα την βάφτιση της Αθηνάς τον Απρίλιο στο Λος  Άντζελες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, και δεν μπόρεσαν να έρθουν οι θείες και οι θείοι μου, ήρθαμε εμείς. Τους το είχα υποσχεθεί ότι το καλοκαίρι να έρθω να δω τη μικρή και να δει και η Αθηνά το χωριό που μεγάλωσε ο παππούς της.

Η 46χρονη παρουσιάστρια, πριν επισκεφτεί την Αρκαδία πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα της, τον σύζυγό της και την κόρη τους, όπου επισκέφθηκαν την Ακρόπολη, έκαναν τις βόλτες τους στη Αθήνα αλλά και τα μπάνια τους στη Βουλιαγμένη.

Στη συνέχεια οικογενειακώς αναχώρησαν για τον Άκοβο Αρκαδίας. Η αγάπη της παρουσιάστριας για το χωριό αυτό είναι μεγάλη. Εκεί πραγματοποίησε την τελετή του θρησκευτικού γάμου της με τον σύζυγό της, στις 6 Οκτωβρίου το 2018, στο γραφικό εκκλησάκι που έχει χτίσει ο πατέρας της Κώστας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η μικρή Αθηνά είχε την ευκαιρία να συναντήσει αγαπημένους συγγενείς και φίλους της μητέρας της, ενώ έκλεψε την παράσταση με τα γέλια της και τις χαρές της.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αμερική, η Μαρία Μενούνος συναντήθηκε με την υπουργό τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, την υφυπουργό τουρισμού, Έλενα Ράπτη και τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ, Ανδρέα Φιορεντίνο για να αναλάβει το ρόλο της πρέσβειρας για τη χώρα μας στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164