Δανάη Μπάρκα: «Δεν το πιστεύω ότι το “Πάμε Δανάη” γίνεται φέτος 5 ετών – Αυτή είναι η φωτογραφία από το πρώτο ραντεβού»

Ένα ακόμη μαγικό καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του για τη Δανάη Μπάρκα και τώρα ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά της.

Η παρουσιάστρια του Mega κατάφερε να κάνει πολλές αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, φόρτισε τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην οποία θα βρίσκεται για πρώτη φορά στη μεσημεριανή ζώνη, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.

Λίγο πριν επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Δανάη Μπάρκα θέλησε να κάνει ένα q&a με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, για να απαντήσει στις ερωτήσεις των φίλων της, μετά από αρκετό καιρό.

Πώς πέρασες το καλοκαίρι;

Πέρασα όμορφα, ξένοιαστα σε μεγάλο βαθμό, ανέμελα και με ανθρώπους που αγαπώ και γελάω. Νέα μέρη, ωραίες περιπέτειες. Άρα… Όλα όσα χρειαζόμαστε.

Πώς ξεπερνάς το άγχος σου;

Στις δύσκολες περιόδους τα κάνω όλα μέχρι να δω τι λειτουργεί. Κάθε φορά είναι διαφορετική. Μπορεί να μπαίνω στο αμάξι και να οδηγώ ώρες. Κλαίω. Τραγουδάω. Χορεύω. Εξαφανίζομαι από όλους. Ζητάω τους πάντες γύρω μου να μείνω μόνη μου και να σκεφτώ. Ταξιδεύω. Κοιτάω το ταβάνι. Χαζεύω τη θάλασσα. ό,τι περνάει από το χέρι μου μέχρι να δω πώς θα βρω τη δύναμη μου.

Τι καινούργιο να περιμένουμε φέτος στην εκπομπή σου; Καλή σεζόν.

Παιχνιδιάρικη διάθεση. Νέα. Κέφι. Χαρά. Τέλεια παρέα. Εκπλήξεις. Τρέλα. Ό, τι δηλαδή φροντίζουμε να έρχεται σε σας καθημερινά.

Είσαι χαρούμενη που ξεκινάει η νέα τηλεοπτική σεζόν;

Δεν το πιστεύω καν ότι το project που λέγεται «Πάμε Δανάη» φέτος γίνεται πέντε ετών. Αυτή η φωτογραφία είναι η μέρα που έκανα το πρώτο ραντεβού με τον Πέτρο Μπούτο για να μου πει ότι με σκέφτεται για… κάπου χωρίς να πηγαίνει το μυαλό μου. Είναι απίθανο που όλο αυτό με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις αλλαγές, την ενηλικίωση μου σε αυτόν τον τομέα, τα ακατόρθωτα, τα αναπάντεχα, έφτασε να μετράει τέσσερα χρόνια τηλεοπτικό αέρα. Αυτό οφείλεται σε πολύ κόσμο απ’ την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα και σε τεράστιο ποσοστό του χρωστάω/χρωστάμε σε σας. Σας ευχαριστώ και ευχαριστούμε. Νιώθω μεγάλη χαρά, τιμή, ανυπομονησία, ευλογία.

Θα σου άρεσε να ζήσεις για μόνιμα σε κάποιο νησί ή χωριό; Μακριά από την πόλη;

Ναι. Είναι ένα από τα όνειρά μου να καταφέρω να ζήσω από ένα σημείο και μετά εκτός Αθηνών. Αγαπώ την φύση, αγαπώ την επαρχία. Αγαπώ περισσότερο τους ανθρώπους που έχουν μεγαλώσει σε μικρές πόλεις ή χώρια. Μου φαίνεται πιο ανθρώπινο, πιο ποιοτικό, πιο ελεύθερο, πιο αυθεντικό.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164