Κατερίνα Καινούργιου: Η φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή που έχει φόντο στο κινητό της

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει αναμφίβολα μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική της ζωή.

Εδώ και λίγους μήνες η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 35χρονου επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή. Οι δυο τους στην αρχή της σχέσης τους είχαν επιλέξει να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα. Ωστόσο, με τον καιρό άρχισαν να γίνονται πιο εκδηλωτικοί και πλέον δεν κρύβονται.

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής πέρασαν ένα πολύ όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι μακριά από την πρωτεύουσα με αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πλέον έχουν επιστρέψει και οι δυο στην Αθήνα ενώ η παρουσιάστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες.

Ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου 7/9 το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στις Σπέτσες καθώς ο Παναγιώτης Κουτσουμπής έπαιζε μουσική σε ένα νυχτερινό μαγαζί και φυσικά η Κατερίνα Καινούργιου ήταν εκεί με τους φίλους της για να διασκεδάσει με τις μουσικές επιλογές του αγαπημένου της. Μάλιστα, σε ένα από τα story που ανέβασε φίλος της και αναδημοσίευσε η ίδια στο προφίλ της, τη βλέπουμε να κρατά το κινητό της στο οποίο έχει ως φόντο μια κοινή της φωτογραφία με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ισπανία.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164