Στέφανος Τσιτσιπάς: Κινείται νομικά εναντίον του πρώην φυσικοθεραπεύτή του μετά τις αποκαλύψεις για τον πατέρα του

Νομικά εναντίον του πρώην φυσικοθεραπευτή του φαίνεται πως αποφάσισε να κινηθεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τα όσα αποκάλυψε ο πρώτος για τη σχέση του με τον πατέρα και πρώην προπονητή του, Απόστολο.

Με αφορμή την απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να απολύσει τον πατέρα του από προπονητή του, ο πρώην φυσικοθεραπευτής του, Ζερόμ Μπιάνκι μίλησε στην Equipe κάνοντας λόγο για μια προβληματική σχέση του Έλληνα τενίστα με τους δυο γονείς του.

«Ο Απόστολος είναι ευγενικός, αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ τον γιο του. Η σχέση τους όμως δεν ήταν σταθερή εδώ και χρόνια κι έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί. Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ που δεν άκουγε, παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του, αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά…

Κάθε φορά που σκεφτόταν να σταματήσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, η μητέρα του έτρεχε να του πει να μην το κάνει, “γιατί είχε αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτόν”, και τον έκαναν να νιώθει ένοχος. Προσπαθούσε να απελευθερωθεί,», είχε πει μεταξύ άλλων. (διάβασε εδώ ολόκληρες τις δηλώσεις του Μπιάνκι)

Μετά από τις δηλώσεις αυτές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φαίνεται ότι ενοχλήθηκε αρκετά , αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Μπιάνκι, αφού πρώτα αρνήθηκε όλα όσα ειπώθηκαν.

«Αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου – Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις. Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή», αναφέρεται σε δήλωση στο Tennis24.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164