Νατάσα Μποφίλιου: Η σπάνια αναφορά στον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη – «Ήταν η μόνη μέρα που ένιωσα απόλυτη γαλήνη»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο της προχώρησε η Νατάσα Μποφίλιου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή Rainbow Mermaids και μέσα σε όλα μίλησε για τον γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη που πραγματοποιήθηκε το 2018 λέγοντας πως ήταν η μόνη μέρα στη ζωή της που ένιωσε την απόλυτη γαλήνη.

«Στον γάμο μας κανείς δεν ασχολήθηκε με το κινητό του, δεν σταμάτησε ποτέ να γίνεται κάτι. Ήταν κάτι πολύ ωραίο, πολύ ξεχωριστό. Ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Εμείς παντρευτήκαμε και ήταν όλοι εκεί. Δεν έχω ξανανιώσει πιο πλήρης», είπε αρχικά η Νατάσα Μποφίλιου.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που φοβάμαι το κακό που θα συμβεί. Ζω με αυτό και το δουλεύω. Χτυπάει το κινητό μου και σκέφτομαι τι θα ακούσω. Εκείνη η ημέρα ήταν η ημέρα της απόλυτης γαλήνης, γιατί ήταν όλοι οι αγαπημένοι μου εκεί, ήξερα ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και ήταν όλα όπως τα θέλω. Ήταν η μόνη μέρα στη ζωή μου που έχω νιώσει την απόλυτη γαλήνη», εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

«Επειδή είμαι ψυχαναγκαστική τα είχα κανονίσει όλα στην απόλυτη λεπτομέρεια. Εννοείται ότι είχαμε βάλει dress code στους καλεσμένους, υπήρχαν… πρωτόκολλα. Τα είχαμε οργανώσει όλα, επειδή έχουμε και εμπειρία από παραγωγή, το να κάνουμε έναν γάμο μας ήταν παιχνίδι. Τα κάναμε όλα μόνοι μας με τους φίλους μας, το φαγητό, το στήσιμο, την ορχήστρα. Με την κολλητή μου έστρωσα τα τραπέζια το προηγούμενο βράδυ», περιέγραψε αμέσως μετά η Νατάσα Μποφίλιου για τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της.

«Εμείς κάναμε έναν πολιτικό γάμο, φωνάξαμε έναν φίλο μας που ήταν αντιδήμαρχος Πολιτισμού να πει δυο λόγια μπροστά σε όλους. Μιλήσαμε ο ένας για τον άλλο, ήταν κάτι που θα μπορούσε να γίνει με κανενός είδους τυπική σύμβαση. Δεν είχε αυτόν τον σκοπό. Γάμος δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις ένα χαρτί ή κάτι τέτοιο, αν και το σύστημα σου το επιβάλλει να έχεις τη βούλα του κράτους», κατέληξε η Νατάσα Μποφίλιου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164