Toronto International Film Festival: Οι celebrities με τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο έχει ξεκινήσει με την Jennifer Lopez να πραγματοποιεί μια ασύλληπτα εντυπωσιακή εμφάνιση, την πρώτη μετά την είδηση για το διαζύγιο με τον Ben Affleck. 

Και δεν ήταν η μόνη φυσικά. Vanessa Kirby, Demi Moore και Florence Pugh ήταν μερικές μόνο από εκείνες που έδωσαν το παρόν το weekend που πέρασε. Υιοθέτησε υπέροχα beauty looks που θα δεις στη συνέχεια, κάποια από τα οποία μπορείς εύκολα να αντιγράψεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο ή αν είσαι καλεσμένη σε γάμο. 

@ash_kholm

Demi Moore: Με μονοχρωματικό μακιγιάζ σε ζεστούς ροζ τόνους και τα μαλλιά της sleek και super λαμπερά. 

@hairbyadir

Vanessa Kirby: Ο celebrity hairstylist Adir Abergel δημιούργησε ένα τέλειο old Hollywood χτένισμα με κυματισμούς. Η make up artist Jo Baker ακολούθησε την ίδια φιλοσοφία χαρίζοντας το απόλυτο soft glam look με ροζ απαλό χρώμα στα χείλη, τεράστιες βλεφαρίδες και άψογα φρύδια. 

Reuters

Florence Pugh: Με ρετρό χτένισμα και matchy, με τη ροζ δημιουργία που φορά, μακιγιάζ. 

Reuters

Ana de Armas: Φόρεσε το πιο λαμπερό κόκκινο χρώμα στα χείλη που είναι η απόλυτη τάση της νέας σεζόν. 

Reuters

Sydney Sweeney: Το lip look της είναι η πινελιά που πρέπει να προσέξεις μιας και θα είναι εκείνη που θα δούμε παντού το χειμώνα. Το περίγραμμα έχει σκούρα κόκκινη απόχρωση δημιουργώντας απίθανη αντίθεση με το κραγιόν που είναι ουδέτερο και με λαμπερό φινίρισμα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164