Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Έφτασαν στην Ισπανία με τα παιδιά τους! Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι τους

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη πριν από δέκα ημέρες περίπου ξεκίνησαν το μεγάλο ταξίδι τους για την Ισπανία μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, ώστε να στηρίξει τον μεγαλύτερο γιο του, Μανώλη που έχει ταλέντο στο ποδόσφαιρο.

Ο Μανώλης έγινε δεκτός σε κάποια ακαδημία ποδοσφαίρου, μεγάλης ισπανικής ομάδας και για αυτό η οικογένεια μετακόμισε στη χώρα της Ιβηρικής.

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η Όλγα Πηλιάκη καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν πολύ ενεργοί στα social media και μοιραζόντουσαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους από κάθε τους σταθμό.

Η πρώτη στάση που έκαναν ήταν στο Βελιγράδι, ενώ αμέσως μετά σειρά είχε η Βουδαπέστη. Στη συνέχεια ακολούθησε η Ιταλία και η Γαλλία, για να καταλήξουν στον τελικό προορισμό, την Ισπανία. 

Το βράδυ της Κυριακής, ο Στέλιος Χανταμπάκης ενημέρωσε τους followers του, πως μετά από δέκα ημέρες περίπου έφτασε με την οικογένειά του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας και τώρα ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram και είδαμε κάποια πλάνα από το σπίτι της οικογένειας στην ισπανική πρωτεύουσα, το γεύμα τους σε ελληνικό εστιατόριο, αλλά και τη συνάντηση που είχαν με τον Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Και κάπως έτσι φτάσαμε επιτέλους στη Μαδρίτη! Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών.

Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας! Έχουμε να σας δείξουμε τόσα πολλά από το ταξίδι που είμαστε σίγουροι πως θα γελάσετε με τη καρδιά σας.. στις επόμενες μέρες θα προσπαθήσουμε να τα ανεβάσουμε!!

Σας στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και φιλιά από όλους μας!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησή του ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Λίγο αργότερα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ανήρτησε ακόμη ένα βίντεο στα stories του, στο οποίο βλέπουμε την κόρη του, Μαλένα, η οποία βγει στη γειτονιά τους για να παίξει μπάλα με ένα κορίτσι από εκεί, με την οποία προσπαθούν να συνενωθούν στα αγγλικά ενώ παράλληλα της μαθαίνει ελληνικές λέξεις.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164