Ιωάννα Σαρρή: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της – «Μου έχει μείνει μόνιμος φόβος»

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρασε πριν κάποιους μήνες η Ιωάννα Σαρρή. Το γνωστό μοντέλο που διατηρεί σοβαρή σχέση με τον Γιώργο Σαμπάνη είχε αποκαλύψει με μια συγκλονιστική ανάρτηση ότι έπασχε από Πάρεση Προσωπικού Νεύρου ή αλλιώς Πάρεση Bell.

Η Ιωάννα Σαρρή έκανε Q&A στο Instagram και μια από τις ερωτήσεις αφορούσε στο θέμα υγείας της και στο αν τελικά της πέρασε.

«Αν και μου έχει μείνει μόνιμος φόβος και παλεύω να μην το σκέφτομαι, δόξα σοι ο Θεός πέρασε» αποκάλυψε η Ιωάννα Σαρρή.

«Τρόμαξα, έκλαψα πολύ, πανικοβλήθηκα και ακόμα και τώρα που σας γράφω φοβάμαι πολύ, γιατί πέρα από το εμφανισιακό κομμάτι που επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για να μπορώ να δουλέψω μιας και η δουλειά μου είναι και το πρόσωπο μου. Οι γιατροί μου με καθησυχάζουν και με υπομονή, καλή διάθεση, άπειρα χάπια, άπειρη κορτιζόνη, ξεκούραση, αγκαλιές και αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους, μου είπαν ότι θα γίνω καλά.

Μετά από πολλή σκέψη για το αν πρέπει ή όχι να το μοιραστώ, σήμερα πήρα το θάρρος και το έκανα γιατί πέρα από τα μηνύματα σας, θέλω να σας πω να προσέχετε τον εαυτό σας, να τον αγαπάτε, να ξεκουράζεστε και να ακούτε το σώμα σας» είχε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164