Βαρβάρα Κίρκη: Το δημόσιο μήνυμα όλο νόημα μετά την αποκάλυψη του χωρισμού από τον Θέμη Αδαμαντίδη

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και αρκετά σκαμπανεβάσματα, Βαρβάρα Κίρκη και Θέμης Αδαμαντίδης χώρισαν οριστικά.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από δηλώσεις που έκανε η ίδια η Βαρβάρα Κίρκη στην εφημερίδα On Time και τη Σάσα Σταμάτη.

«Όντως, δεν είμαστε πλέον ζευγάρι με τον Θέμη. Δεν μένουμε πλέον μαζί. Έχουμε χαράξει διαφορετικούς δρόμους. Αυτή τη φορά ο χωρισμός είναι οριστικός. Εγώ κρατάω από τον Θέμη μόνο τις καλές στιγμές. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Κλείνοντας, θέλω να πω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένος και να προσέχει την υγεία του. Να είναι ευτυχισμένος αλλά μακριά από μένα» ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Βαρβάρα Κίρκη.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Βαρβάρας Κίρκη

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού τους, η Βαρβάρα Κίρκη προχώρησε και σε μια ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram μέσω της οποίας δείχνει ότι είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μπροστά τη ζωή της, αφήνοντας στο παρελθόν τη σχέση με τον τραγουδιστή.

«Είναι εντάξει να κλείνουν κύκλοι, που ολοκλήρωσαν τον σκοπό τους, για να δημιουργείται ο χώρος, να ανοίξουν νέοι κύκλοι, φωτεινοί και κατάλληλοι για εμένα» έγραψε.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι του 2022 έγινε γνωστή η είδηση για τη μήνυση της Βαρβάρας Κίρκη κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ξυλοδαρμό, ενώ ακολούθησε και μήνυση του Θέμη Αδαμαντίδη. Το ζευγάρι, όμως, ένα μήνα μετά ήταν και πάλι μαζί και η σχέση του έδειχνε ακόμη πιο δυνατή.

Μετά την επανασύνδεση απέσυραν τις μηνύσεις. Εκκρεμεί, όμως, η κατηγορία κατά του Θέμη Αδαμαντίδη για ενδοοικογενειακή βία, καθώς η συγκεκριμένη διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει οριστεί για μέσα στον Σεπτέμβριο.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164