Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Τα παιδιά τους πήγαν πρώτη μέρα στο σχολείο! Η νέα ζωή στην Ισπανία

Πριν δυο περίπου εβδομάδες ο Στέλιος Χανταμάκης και η Όλγα Πηλιάκη μαζί με τα δυο τους παιδιά ξεκίνησαν το ταξίδι της μετακόμισής τους στην Ισπανία.

Αφορμή για να πάρουν αυτή την απόφαση, στάθηκε το γεγονός πως ο γιος τους Μανώλης, έγινε δεκτός σε κάποια ακαδημία ποδοσφαίρου, μεγάλης ισπανικής ομάδας.

Τόσο ο Στέλιος Χανταμπάκης όσο και η Όλγα Πηλιάκη καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ήταν πολύ ενεργοί στα social media και μοιραζόντουσαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους από κάθε τους σταθμό. Τελικά χθες 8/9 το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά έφτασε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας όπου πρόκειται να ζήσουν για το επόμενο διάστημα. 

Σήμερα 9/9 τα δυο παιδιά του ζευγαριού, πήγαν για πρώτη μέρα στο σχολείο και ο Στέλιος Χανταμπάκης μέσω νέων αναρτήσεών του μοιράστηκε τις εμπειρίες τους από το νέο τους σχολείο.

«Η πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν κάτι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00… Σας αφήνω εδώ την εμπειρία τους» έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hadabakis (@stelioshantampakis)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164