Μαρίνα Σάττι: Συνεργάτης της απαντά για το περιστατικό με την Κατερίνα Σαλάκα – «Κανείς δε της φέρθηκε άσχημα»

Τη δική της απάντηση δίνει η πλευρά της Μαρίνας Σάττι για τα όσα ισχυρίστηκε η Κατερίνα Σαλάκα ότι συνέβησαν στη χθεσινοβραδινή της συναυλία.

Η Κατερίνα Σαλάκα μέσω μιας σειράς από βίντεο που ανέβασε στα social media ανέφερε ότι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι δεν της επέτρεψαν να δει την τραγουδίστρια, την έδιωξαν από το χώρο της συναυλίας με πολύ άσχημο τρόπο αθετώντας παράλληλα τη συμφωνία που είχαν κάνει.

Σύμφωνα με όσα είπε στενός συνεργάτης της Μαρίνας Σάττι στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή Summer’s Cool, δεν υπάρχει καμία συνεργασία της τραγουδίστριας με την Κατερίνα Σαλάκα. Σε ό,τι αφορά την είσοδο της Κατερίνας Σαλάκα στη συναυλία, της είχαν στείλει μια πρόσκληση τιμής ένεκεν, όπως είχε σταλθεί σε πολλά άτομα. Η πρόσκληση αυτή μάλλον παραρμηνεύτηκε από την πλευρά της Κατερίνας Σαλάκα με αφορμή και την εμφάνισή της επί σκηνής στη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Ακόμη, οι συνεργάτες της Μαρίνας Σάττι τόνισαν στον δημοσιογράφο ότι δεν υπήρξε καμία κακή συμπεριφορά προς την Κατερίνα Σαλάκα. Όλα έγιναν μισή ώρα πριν τη συναυλία με την life coach να μην παρακολουθεί τελικά τη συναυλία. Η Μαρίνα Σάττι μάλιστα, σύμφωνα με τους συνεργάτες της, είναι πολύ στεναχωρημένη με τους χαρακτηρισμούς της Κατερίνας Σαλάκα, αλλά όπως λένε εξακολουθεί να την αγαπά τόσο η ίδια και οι συνεργάτες της«

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164