NYFW: Τα beauty trends που ξεχωρίσαμε στο street style

H Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται και είναι η πρώτη στη σειρά. Εκτός από τις τάσεις που βλέπουμε στα shows των διάσημων οίκων είναι κι εκείνες που υιοθετούν τα κορίτσια στο street style και είναι όλες τους υπέροχες. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για τις διασημότερες influencers που παρακολουθούν τα runways από την πρώτη σειρά.

Κι εκείνες που επηρεάζουν εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Τη φετινή σεζόν τόλμησαν τις παστέλ αποχρώσεις στα μαλλιά ενώ στόλισαν τα updos με υπέροχα αξεσουάρ. Προτείνουν να φορέσεις statement χρώματα στα χείλη ή να υιοθετήσεις ένα σοφιστικέ bob. Παράλληλα επαναφέρουν στο προσκήνιο το almond shape στα νύχια τα οποία θα αναδείξεις με το πιο ιδιαίτερο, γκρι-ασημί χρώμα. 

Στη συνέχεια θα δεις τις 5 beauty τάσεις που ξεχώρισα και το μόνο που μένει είναι να υιοθετήσεις την αγαπημένη σου το συντομότερο δυνατό. 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Headpiece με πέρλες. Τα μαλλιά είναι ανεπιτήδευτα μαζεμένα αλλά με την πιο κομψή πινελιά χάρη στο αξεσουάρ που είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και περιστάσεις. 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Almond shape νύχια, μακριά και θηλυκά. Είναι και πάλι εδώ και τα αναδεικνύεις με ασημί του πάγου που έχει διακριτικό shimmer. Ωραίο το burgyndy και το μαύρο αλλά ο φετινός χειμώνας θέλει μια glam λεπτομέρεια που θα χαρίσει λάμψη στο γκρίζο του ουρανού. 

Photo by 305pics/GC Images

Το bob συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση και φέτος στο street style της Νέας Υόρκης είναι ρετρό με αφέλειες τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Το χρώμα στα χείλη είναι statement. To κόκκινο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σεζόν αλλά όχι απαραίτητα στην κλασική του μορφή. Μια “βαθιά” απόχρωση και ένα πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο περίγραμμα που χαρίζει μια goth πινελιά. 

Photo by 305pics/GC Images

Το παστέλ είναι εδώ πιο δυναμικά από ποτέ. Το ροζ χρώμα στα μαλλιά με matchy φρύδια, χείλη ακόμη και την Jacquemus τσάντα που είδαμε στη Νέα Υόρκη είναι το πιο ανατρεπτικό και γλυκό trend. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164