Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι στη Μαδρίτη! Ξεκινούν μια νέα ζωή με τα παιδιά τους

Νέα αρχή, νέα ζωή για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την Όλγα Πηλιάκη οι οποίοι μετακόμισαν με τα παιδιά τους στην Ισπανία. 

Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι γνωστοποίησε την απόφασή του στα social media, ενώ ξεκίνησαν οδικώς για τον προορισμό τους, κάνοντας αρκετές στάσεις, σε ένα tour γεμάτο με μικρές στιγμές διακοπών.

Ο λόγος πίσω από τη μεγάλη απόφαση του ζευγαριού δεν είναι άλλος από το μέλλον των παιδιών του, αφού ο γιος τους, Μανώλης, έγινε δεκτός σε ποδοσφαιρική ακαδημία στη Μαδρίτη, έχοντας ξεχωρίσει με τις ικανότητές του στο ποδόσφαιρο.

Χθες, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου ο Μανώλης και η αδελφή του, Μαλένα ξεκίνησαν τη σεζόν στο νέο τους σχολείο.

«Πρώτη μέρα στο σχολείο μας!! Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που μας άγχωνε ήταν αν θα ένιωθαν άβολα-περίεργα στο σχολείο! Η αλήθεια είναι ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για συμπεράσματα αλλά αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν κάτι όμορφο.. το σχολείο είναι δημόσιο και εκτελεί μαθήματα σε 2 γλώσσες Αγγλικά και Ισπανικά! Το πρόγραμμα είναι 9:00 με 14:00», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Στέλιος Χανταμπάκης: Home tour στο νέο τους σπίτι στη Μαδρίτη

Λίγες ώρες αργότερα ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε στα social media μια σειρά με βίντεο από το σπίτι που νοίκιασαν για τη διαμονή τους στη Μαδρίτη. Όπως θα δεις, πρόκειται για ένα μοντέρνο σπίτι με ξύλινα πατώματα και λευκή κουζίνα. Η Όλγα Πηλιάκη αμέσως ξεκίνησε την καθαριότητα του σπιτιού, με τον σύζυγό της να μας ξεναγεί στους χώρους όπου θα ξεκινήσει τη νέα ζωή με την οικογένειά της.

Δες το παρακάτω βίντεο:

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164