Kering Foundation Caring: Οι λαμπερές εμφανίσεις των celebrities στο φιλανθρωπικό gala στη Νέα Υόρκη

Το φιλανθρωπικό gala Kering Foundation Caring πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στη Νέα Υόρκη και συγκέντρωσε τις πιο λαμπερές παρουσίες. Από την Kim Kardashian  μέχρι την Katy Perry και την Julia Garner ήταν όλες τους πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Φορώντας δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και με glam beauty looks που θα λατρέψεις. 

Reuters

Η Kim Kardashian ήταν για άλλη μια φορά εκείνη που τράβηξε την προσοχή. Με το αγαπημένο της make up look σε γήινες αποχρώσεις αλλά το τέλειο wet look στα σπαστά μαλλιά της. 

Reuters

Η Naomi Watts chic όπως πάντα, κράτησε χαμηλούς τόνους στο μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις ενώ τα bob μαλλιά της είναι ανεπιτήδευτα με χωρίστρα στη μέση και πολύ απαλούς κυματισμούς. 

Reuters

Julia Garner: Με το iconic curly hair look και την ροζ-καφέ απόχρωση στα χείλη που είναι μεγάλη τάση το φετινό φθινόπωρο. 

Reuters

Jessica Chastain: Sleek hair με χωρίστρα στη μέση και ροζ αποχρώσεις στο μακιγιάζ που δημιουργεί μια απίθανη αντίθεση με το strawberry blonde της. 

Reuters

Alessandra Ambrosio: Το άψογο cat eye και ουδέτερες αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. 

Reuters

Katy Perry: Τα μαλλιά της είναι sleek με χωρίστρα στη μέση και 70’s ύφος που το αγαπάει πολύ. Στο μακιγιάζ της επικρατεί το ροζ ενώ το winged liner δημιουργεί την απαραίτητη ένταση στο βλέμμα. 

Splash

Η Dakota Johnson με half up και τις εμβληματικές της αφέλειες που συνδύασε με fresh glam make up look, ιδανικό για τις φθινοπωρινές επίσημες εμφανίσεις. 

Photo by Gotham/WireImage)

Priyanka Chopra: Υιοθέτησε το απόλυτο smoky eye σε chocolate brown απόχρωση που συνδύασε με τέλειους κυματισμούς στα μεσαίου μήκους μαλλιά της. 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164