Ναταλί Κάκκαβα για Μάρκο Σεφερλη: «Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους σαν εκείνον»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Μάρκου Σεφερλή αποφάσισε να πάρει η Ναταλί Κάκκαβα.

Η δημοσιογράφος πριν μερικές ημέρες παρακολούθησε μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, για την οποία ο τελευταίος έχει δεχθεί πολλά αρνητικά σχόλια.

Σήμερα, η Ναταλί Κάκκαβα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έβγαλαν μετά το τέλος της παράστασης την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο – ύμνο στο ταλέντο του ηθοποιού αλλά και το ήθος του.

«Αυτή την Κυριακή, είχαμε την χαρά να βρεθούμε στο Δελφινάριο και να παρακολουθήσουμε για μια ακόμα φορά την παράσταση του @markos_seferlis_real ,σε μια ιδιαίτερη για εκείνον μέρα, καθώς γιόρταζε τα 56 του χρόνια.. 56 χρόνια που όσοι τον παρακολουθούν, τον αγαπούν και τον ακολουθούν φανατικά σε ό,τι εκείνος επιλέγει να κάνει.. Είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο ο Μάρκος.. Και θέλω να σας παραθέσω τη δική μου εμπειρία γιατί…

Γιατί πρώτον και κύριον σέβεται το κοινό του.. Σε κάθε του παράσταση τα δίνει όλα.. Ακούραστος..5 ώρες πάνω στη σκηνή ( η παράσταση τελείωσε 3 τα ξημερώματα) δεν σταματά να μας κάνει να γελάμε.. Σαν να παίζει κάθε παράσταση, για πρώτη του φορά.. Η διαδραστικότητα που έχει με το κοινό, είναι ασύλληπτη και αξεπέραστη.. Η ευρηματικότητα και η ευφυΐα του σε καθηλώνουν..

Μια τεράστια θεατρική παραγωγή, που δύσκολα συναντάς, μιας και όλα είναι φροντισμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.. Και φυσικά στο τέλος κάθε παράστασης, το καμαρίνι του Μάρκου είναι ανοιχτό μέχρι το πρωί για όλους που θέλουν να τον συναντήσουν προσωπικά και να φωτογραφηθούν μαζί του..

Πάμε τώρα στην ίδια την παράσταση.. Ένα μόνο θα πω.. Δεν σταμάτησε ο κόσμος ούτε λεπτό να γελάει και να χειροκροτεί.. Έλεγαν από παλιά, και οι πιο φτασμένοι ηθοποιοί, ότι το πιο δύσκολο πράγμα είναι να κάνεις κάποιον να γελάσει. ΕΕΕ.. Αυτό το καταφέρνει ο Μάρκος απόλυτα.. Γιατί κάνει Σάτυρα.. Για όλα τα κακώς αλλά και τα καλώς κείμενα που συμβαίνουν γύρω μας..

Και έχουμε ανάγκη ανθρώπους σαν το Μάρκο, με την καλοσύνη και το ταλέντο του, να μας να κάνουν να ξεφεύγουμε από την μαυρίλα και την τοξικότητα της εποχής.. Τέλος, ιδιαίτερη στιγμή ήταν αυτή που ο γιος του Χάρης και η υπέροχη γυναίκα του @elenatsavalia του έκαναν έκπληξη σβήνοντας όλοι μαζί την τούρτα γενεθλίων του πάνω στη σκηνή.. Γιατί για το Μάρκο η σκηνή είναι όλη του η ζωή..Και η οικογενεια του το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Χρόνια σου πολλά λοιπόν @markos_seferlis_real Να συνεχίσεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα, να χαρίζεις απλόχερα το γέλιο σε όλους ,αλλά και να θίγεις και να καυτηριάζεις θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας, που άλλοι δεν τολμούν ούτε το όνομα τους να πουν.. Σ αγαπάμε οικογενειακώς..» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

λ3

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164