Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τον αποθηλασμό της κόρης της: «Κανένας δεν πρέπει να έχει γνώμη εκτός της μητέρας και του μωρού»

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε το νέο της Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Αρκετές από αυτές αφορούσαν την μητρότητα και τις στιγμές με την κόρη της, Ολίβια.

Απαντώντας για το διάστημα που θήλαζε την κόρη της, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε πως σταμάτησε τη διαδικασία όταν η κόρη της μπήκε στον 18ο μήνα. 

«Πήρε πάρα πολύ καιρό, το πήγα εντελώς με τον ρυθμό μου και όχι με οτιδήποτε αισθανόμουν ότι μπορεί να περιμένει κάποιος από εμένα. Μέχρι 18 μηνών θήλασε η Ολίβια κι ας ήμουν εγώ ένας άνθρωπος που έλεγα πριν γεννηθεί: Ε, μέχρι 9 μηνών θα τη θηλάσω, μετά θα αποθηλάσω. Άφησα να πάει εντελώς η ροή, οπότε δεν ζορίστηκα με αυτό και προσπάθησα να συντονιστώ μαζί της. Είναι εντελώς μεταξύ της μάνας και του μωρού», απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη. 

«Κανένας θεωρώ ότι δεν πρέπει να έχει γνώμη, έξω από αυτή τη δυάδα. Αν σεβαστείς κι εσύ τον χρόνο σου και τον χρόνο της μικρής, θα γίνει λιγότερο δύσκολο», κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη για τον αποθηλασμό της κόρης της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164