Κατερίνα Λάσπα: Απαντάει στις καταγγελίες για το παράνομο beach bar – «Έχω χάσει πάνω από 400.000 ευρώ»

Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη. Η γνωστή παρουσιάστρια άνοιξε τα χαρτιά της και απάντησε στις πρόσφατες καταγγελίες εις βάρος της για λειτουργία παράνομου beach bar restaurant στη Σέριφο.

«Ήμουν απόλυτα νόμιμη, κάθετα και ξεκάθαρα. Εδώ και μια πενταετία δέχομαι μια πολεμική, πριν ακόμη αρχίσω να δημιουργώ τον χώρο. Όχι από το σύνολο των κατοίκων αλλά από 2-3 πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα, που τυγχάνει μάλιστα οι δύο να μην είναι καν από τη Σέριφο», ξεκαθαρίζει η Κατερίνα Λάσπα.

«Πέρσι και φέτος υπήρξε κορύφωση αυτής της πολεμικής. Από τις 13 Ιουλίου σφραγίστηκε η επιχείρησή μου. Ακόμη και στην ένσταση που έκανα απάντηση δεν πήρα. Η οικονομική ζημιά και πέρσι και φέτος που έχω υποστεί από χρήματα που δεν έχω είναι τεράστια. Πάνω από 400.000 ευρώ! Αυτός ο χώρος για να επαναλειτουργήσει και μόνο, με προσωπικό και προμήθειες και τα πάντα, χρειάζεται τουλάχιστον 50.000 ευρώ», σημειώνει η παρουσιάστρια για την περιπέτειά της.

«Οι άνθρωποι αυτοί είναι συγκοινωνούντα δοχεία τοπικής αρχής και κάποιων επιχειρηματιών. Είμαι σχεδόν η μοναδική περίπτωση «επωνυμοφαγίας» με την αντίστροφη μορφή. Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα μέσο ή δίοδο που να διευκολύνει καταστάσεις. Εδώ και πέντε χρόνια είμαστε μονίμως στα δικαστήρια. Για μένα ήταν μια ψυχοφθόρα και κοστοβόρα διαδικασία. Έχω ταλαιπωρηθεί και αδικηθεί κατάφορα αλλά θεωρώ ότι σε λίγο καιρό η ιστορία θα ολοκληρωθεί. Ο χώρος θα εξακολουθήσει να υπάρχει για τα επόμενα 12 χρόνια. Θέλω να πιστεύω ότι η νομιμότητα θα επανέλθει ακόμα και στον τρόπο λειτουργείας και αποφάσεων τοπικών αρχόντων και διαδικασιών», επισημαίνει η Κατερίνα Λάσπα στη συνέντευξή της.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164