Κωνσταντίνος Βασάλος: Μιλά πρώτη φορά για τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη – «Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;»

Με ένα νέο βίντεο στο κανάλι του στο Youtube επέστρεψε σήμερα 11/9 ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισε να ασχοληθεί με τις αναρτήσεις που έκαναν οι Έλληνες celebrities κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μέσα στις αναρτήσεις αυτές ήταν και το ποστ που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Στο βίντεό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος -που ήταν ζευγάρι με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για έξι χρόνια-, αφού έστειλε τις ευχές του αναρωτήθηκε γιατί δεν ήταν καλεσμένος σε αυτή την τόσο ξεχωριστή στιγμή της ζωής της.

«Το έχετε έτοιμο βλέπω το καρουζέλ που θέλετε να σχολιάσω. Γάμος. Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν παντρευτήκανε, 1η Σεπτεμβρίου 2024. Κατ’ αρχάς να πούμε ότι ήταν ένας φανταστικός γάμος, από ρούχα, επιλογή εκκλησίας και το πάρτι έτσι όπως έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί λίγοι, 80 άτομα. Και τώρα θέλω να θέσω ένα ερώτημα, Ευρυδίκη. Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;

Τι συνέβη; Έχω πάρα πολλά ερωτηματικά. Τι συμβαίνει άραγε; Δε ξέρω αν θα πήγαινα, αν ήμουν καλεσμένος. Θα το σκεφτόμουν… Ναι ήμασταν έτοιμοι να έρθουμε να σου κάνουμε έκπληξη, είχαμε ετοιμάσει και δώρο, έναν αποχυμωτή. Εγώ χαίρομαι με την ευτυχία κάθε ανθρώπου, πόσω μάλλον της Ευρυδίκης που περάσαμε και έξι χρόνια μαζί. Να ζήσετε, να ευτυχίσετε. Όλα τα καλά εύχομαι» είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Πάμε να σχολιάσουμε τώρα τον γάμο της Ευρυδίκης. Αρχικά, η πρώτη φωτογραφία είναι ασπρόμαυρη, γιατί; Δεν έχει πεθάνει κάποιος, έχετε παντρευτεί. Τι είναι αυτό τώρα; Βάλτε μια έγχρωμη. Δηλαδή, αυτή αν ήταν έγχρωμη θα ήταν φανταστική» είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος σχολιάζοντας μια μια τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ωραίο. Πάρα πολύ ωραία φωτογραφία. Φανταστική. Θα την έκανα άλλο post εγώ» σχολίασε για τη φωτογραφία που βλέπουμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ποζάρει πλάτη μόνη της με το νυφικό της.

«Πάλι ασπρόμαυρη, γιατί δεν έβαλε χρώμα εδώ; Ωραία φωτογραφία και αυτή. Μετά αυτό το είδαμε. Ξαναβάλανε την ίδια φωτογραφία; Τι έγινε εδώ; Πάρα πολύ ωραία τα ρούχα της Ευρυδίκης. Φανταστικό φόρεμα και φανταστικό παπούτσι. Πάρα πολύ ωραίο. Μετά πάλι ασπρόμαυρη. Εντάξει, ήταν ένα ποστ που δείχνει την ημέρα εκείνη. Πιο πολύ είναι ποστ ενθύμιο για να έχουμε να θυμόμαστε. Όταν έχεις τόσο μεγάλη χαρά που έχεις παντρευτεί, δεν έχεις το μυαλό σου να βρεις της κατάλληλη φωτογραφία, τις πετάς εκεί και λες, “πάρτε τες”. Έκλεισα με την Ευρυδίκη, τι άλλο να σχολιάσω; Ποιος άλλος θα σχολίαζε τόσο κουλ τον γάμο της πρώην κοπέλας του; Κανένας. Μόνο εγώ» κατέληξε στον σχολιασμό του ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 27.40′ και έπειτα…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164