Γιολάντα Καλογεροπούλου: Η πρωταγωνίστρια του Grand Hotel χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της – Η επιβεβαίωση στο TLIFE

Η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου αναμένεται να είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της πολυαναμενόμενης σειράς του ANT1 Grand Hotel. 

Λίγο πριν την πρεμιέρα της δραματικής σειράς, η Γιολάντα Καλογεροπούλου βιώνει μια μεγάλη αλλαγή στην προσωπική ζωή της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ταλαντούχα ηθοποιός χώρισε από τον σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, Marlone Geissmann λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Την είδηση επιβεβαίωσε και η ίδια η ηθοποιός στο TLIFE, τονίζοντας πως οι σχέσεις με τον πρώην σύντροφό της παραμένουν άριστες ενώ απόλυτη προτεραιότητα τους είναι φυσικά η 2χρονη κόρη τους.

Με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι μισός από την Καραϊβική και μισός από τη νότια Γαλλία, γνωρίστηκαν στην Μύκονο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά Έρωτας Φυγάς, ζούσε μέχρι πρότινος με την οικογένειά της στο Λονδίνο.

Μάλιστα, η ηθοποιός είναι κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα καθώς έχει βαφτίσει την κόρη τους, Αριάνα. Η Γιολάντα και η Χριστίνα είναι κολλητές φίλες και περνούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους μαζί.

Ο ρόλος της Γιολάντας Καλογεροπούλου στο Grand Hotel:

Καμαριέρα στο Grand Hotel, πρώην συγκάτοικος της Βασιλικής, της εξαφανισμένης αδερφής του Πέτρου. Η Ελένη, παρόλο που είναι από έναν φτωχό συνοικισμό της Ελευσίνας και μεγάλωσε στην ανέχεια, είχε πάντοτε φιλοδοξία να αλλάξει τη μοίρα της και ήξερε ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για το καταφέρει αυτό: μέσω κάποιου πλούσιου άντρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grand Hotel ANT1 🛎️ (@grandhotel_ant1tv)

Ερωτεύεται τον Ρήγα και προς στιγμή πείθεται ότι θα αφήσει την Αλίκη γι’ αυτή…

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164