Πριν αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά δες 5 celebrities που υιοθέτησαν τις μεγαλύτερες τάσεις

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για αλλαγές. Κι αν θέλεις να ξεκινήσεις από το χρώμα των μαλλιών, έχω τα απόλυτα inspos. Και πιο συγκεκριμένα τις celebrities που υιοθέτησαν τις μεγαλύτερες τάσεις, μία από τις οποίες είναι τέλεια ιδέα για εσένα.

Από την Kendall Jenner που μόλις έγινε ξανθιά χαρίζοντας μια σοφιστικέ πινελιά στο beauty look μέχρι τα highlights που δημιούργησε ο Δημήτρης Γιαννέτος στην Amal Clooney, ιδανικά για τις καστανές που θέλουν να φωτίσουν τα μαλλιά χωρίς να τα ταλαιπωρήσουν. 

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου looks. Εσύ πρέπει απλά να επιλέξεις ποιο θα αντιγράψεις πριν κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

@kendalljenner

Kendall Jenner: Στις αρχές του φθινοπώρου έκανε την έκπληξη. Έγινε ξανθιά αλλάζοντας δραματικά το beauty look της. Η απόχρωση είναι εμπνευσμένη από την εμβληματική της αξέχαστης Carolyn Besset-Kennedy που είναι το απόλυτο fashion και beauty icon των τελευταίων δεκαετιών. Πρόκειται για ένα κλασικό, χρυσό ξανθό με απαλά πιο σκούρα ρίζα που έρχεται απευθείας από τα 90’s. Η Jenner, παράλληλα, έκοψε τα μαλλιά της σε ένα lob με μακριές φράντζες που της ταιριάζουν πολύ. 

@dimitrishair

Amal Clooney: Η περίοδος του red carpet ξεκίνησε με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η Amal ήταν μια από τις πιο αναμενόμενες εμφανίσεις. O Δημήτρης Γιαννέτος, επιμελείται εδώ και καιρό τα hair look της και με αφορμή το φθινόπωρο δημιούργησε μια ζεστή καστανή βάση με λαμπερά, caramel highlights κυρίως στην “κορνίζα” του προσώπου της. Η νέα της απόχρωση δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακή χάρη στο “Italian Sophia Loren’ χτένισμα.

@lindsaylohan

Lindsay Lohan: Το νέο της sugary ginger είναι ότι πιο χαριτωμένο έχουμε δει τελευταία. Η ηθοποιός έμεινε πιστή για χρόνια στο signature strawberry blonde της που κολακεύει πολύ την ανοιχτή επιδερμίδα με φακίδες. Πρόσφατα, άνοιξε ακόμη περισσότερο το χρώμα με χρυσά highlights που θυμίζουν την καστανή ζάχαρη. 

@patrickta

Camila Cabello: Ο Δημήτρης Γιαννέτος και πάλι της χάρισε μια espresso martini απόχρωση μετά το ανατρεπτικό ξανθό που είχε τους τελευταίους μήνες. Μην ξεχνάς ότι το καστανό χρώμα βρίσκεται στην κορυφή των τάσεων τη φετινή σεζόν και το συγκεκριμένο είναι σοφιστικέ και πολύ γοητευτικό, ιδανικό τόσο για το φθινόπωρο όσο και το χειμώνα. 

@kyliejenner

Kylie Jenner: Τολμηρή, για άλλη μια φορά, στις αρχές του Σεπτέμβρη, έβαψε τα μαλλιά της σε μια τέλεια teal απόχρωση. Θυμίζει μεν το γαλαζοπράσινο που είχε υιοθετήσει το 2016 αλλά είναι ακόμη πιο έντονο και απόλυτα ταιριαστό με την εποχή. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164