Σάντρα Βουτσά: Απαντά στον Άνθιμο Ανανιάδη για τα οικονομικά προβλήματα του Κώστα Βουτσά

Στις δηλώσεις του Άνθιμου Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά απάντησε η κόρη του αείμνηστη ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά.

«Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, είχε πολλά οικονομικά προβλήματα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά στο περιοδικό OK!

Η απάντηση τις Σάντρας Βουτσά

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Summer’s Cool η κόρη του Κώστα Βουτσά εξέφρασε την αγάπη που έδειξε ο Άνθιμος Ανανιάδης στον Κώστα Βουτσά και την ιδιαίτερη σχέση που είχαν μεταξύ τους.

«Ο πατέρας μου πάντα περνούσε περιόδους στις οποίες πήγαιναν πολύ καλά οι παραστάσεις γιατί τα περισσότερα χρόνια ήταν και ο ίδιος παραγωγός. Περνούσε περιόδους που έσκιζε η παράσταση και γινότανε χαμός από κόσμο και περιόδους που δεν πήγαινε καλά η παράσταση», ανέφερε η Σάντρα Βουτσά. 

«Ο πατέρας μου είχε ένα πάρα πολύ καλό, ήταν καμικάζι στο θέατρο. Όταν έβλεπε ότι μια παράσταση δεν πήγαινε καλά, αφού περνούσαν οι 20 μέρες θα την κατέβαζε για να ανεβάσει άλλη. 

Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος έλεγε πως ό,τι προβλήματα και να σου συμβαίνουν σε αυτή τη ζωή, πέρα από μια σοβαρή ασθένεια, όλα διορθώνονται, λύνονται και θα ξαναέρθουν καινούργια. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα έκλαιγε τη μοίρα του», ήταν τα σχόλια της Σάντρας Βουτσά, η οποία δεν θέλησε να επικεντρωθεί στον Άνθιμο Ανανιάδη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164