Tempting Fortune: Αυτές είναι οι γυναίκες παίκτριες του νέου ριάλιτι δράσης

Η αντίστροφη μέτρηση για πρεμιέρα του νέου ριάλιτι δράστης του ΣΚΑΪ Tempting Fortune με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έχει ξεκινήσει, καθώς την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21.00 θα δούμε το πρώτο επεισόδιο.

Αφού αρχικά είδαμε τους άνδρες παίκτες που θα συμμετέχουν στο ριάλιτι δράσης μέσα από την εκπομπή Summer’s Cool, σήμερα, Πέμπτη 12/9 παρουσίασαν και τις γυναίκες που θα δούμε στο παιχνίδι. (Δες εδώ τους άντρες που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι)

«Είμαι απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας και είμαι γυμνάστρια. Η ειδικότητα μου είναι δασκάλα χιονοδρομίας. Ο μεγαλύτερος φόβος μου για το παιχνίδι νομίζω ότι είναι η τουαλέτα», είπε η πρώτη διαγωνιζόμενη. 

«Είμαι από την Κύπρο, είμαι 42 ετών και είμαι αθλήτρια. Για την συμμετοχή μου γνωρίζουν οι γονείς μου, τα αδέλφια μου και δυο-τρεις φίλοι. Όλοι χάρηκαν, εκτός από τη μητέρα μου, η οποία πάντα ανησυχεί για τα πάντα. Με ιντρίγκαρε το concept του παιχνιδιού γιατί είναι κάτι που ήδη κάνω», ανέφερε η δεύτερη διαγωνιζόμενη που θα δούμε στο παιχνίδι στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ανάμεσα στις παίκτριες ήταν και μια γνώριμη κοπέλα, την οποία είχαμε γνωρίσει και μέσα από τη συμμετοχή της My Style Rocks, η Ειρήνη Καζάκη.

«Εγώ είμαι ένα κορίτσι, 24 ετών αλλά μπορούμε να λέμε και 23. Ασχολούμαι με πολλά πράγματα, παίζω στον κινηματογράφο, κάνω θέατρο και γενικά υπάρχω. Δέχτηκα να συμμετέχω γιατί δεν είχα να κάνω κάτι τον Σεπτέμβριο και είπα γιατί να μην κάνω άλλο λίγο διακοπές. Πιστεύω ότι η εμπειρία μου από το My Style Rocks θα με βοηθήσει».

«Ονομάζομαι Σπυριδούλα Γιαννιώτη. Είμαι 53 ετών και είμαι μαμά δυο παιδιών και ασχολούμαι με το bodybuilding και είμαι και personal trainer. Ο βασικός στόχος για τον οποίο δέχτηκα να έρθω στο παιχνίδι, είναι η κόρη μου, η οποία έχει ολική τύφλωση, είναι ΑΜΕΑ και θέλω αν της εξασφαλίσω ένα καλύτερο μέλλον», είπε μια ακόμη παίκτρια του Tempting Fortune.

«Είμαι η Ιωάννα, είμαι 24 ετών και ζω στην Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι με το χορό Και έχω τελειώσει τις σπουδές μου ως πολιτικός μηχανικός. Με το που είδα το trailer είπα ότι αυτό είναι για εμένα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου στο παιχνίδι θα είναι η δυναμικότητά μου», είπε η τελευταία διαγωνιζόμενη που θα δούμε στο Tempting Fortune.

Δες αναλυτικότερα στο βίντεο:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164