Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πλατό της εκπομπής της – Από την Ελένη Μενεγάκη στο Buongiorno

Η Φαίη Σκορδά ανυπομονεί να πει την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη νέα εκπομπή της «Buongiorno» στο Mega, αυτή την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 9:20.

Μέχρι τότε η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, δίνοντας καθημερινά το παρών στο στούντιο της εκπομπής για πρόβες.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά μας έδειξε μια μικρή γεύση από το πώς θα είναι το πλατό του «Buongiorno», το οποίο χαρακτηρίζεται επί το πλείστον από γήινους τόνους. Και αν κάτι σου θυμίζει… είναι καθώς το συγκεκριμένο πλατό ήταν της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη!

Μετά την οριστική αποχώρησή της από το Mega, το πλατό πέρασε στα… χέρια της Φαίης Σκορδά!

Τι αναφέρει το δελτίο τύπου για το «Buongiorno»:

«Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, με την οποία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» δίνει ραντεβού στις 09:20 στο MEGA.

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164