Ανδρομάχη: Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιβάνης μετά τη γέννηση του γιου τους

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν χθες Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.600 γραμμαρίων και η ευτυχία της δεν περιγράφεται με λόγια.

Η χαρμόσυνη είδηση επιβεβαιώθηκε στο TLIFE, ενώ ο νεογέννητος γιος των δύο καλλιτεχνών θα πάρει το όνομα Γεράσιμος, από τον πατέρα του τραγουδιστή.

«Επειδή οι φίλοι μου με πειράζανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι. Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ ό, τι και να ήταν. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος» είχε αποκαλύψει ο Γιώργος Λιβάνης.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιβάνης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά τη γέννηση του γιου του – και όπως φαίνεται είναι στο μπαλκόνι του μαιευτηρίου. Πιο συγκεκριμένα, ο ευτυχισμένος μπαμπάς δημοσίευσε ένα στιγμιότυπό του και έγραψε κάνοντας tag την Ανδρομάχη: «Ο κόσμος είναι δικός σου».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164