Margot Robbie: Είναι η νέα ambassador του θρυλικού No 5 της Chanel

Ο οίκος Chanel είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Margot Robbie θα είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας αφιερωμένης στο εμβληματικό άρωμα N°5.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Ambassador του Οίκου από τον Μάρτιο του 2018, η Αυστραλή ηθοποιός βρίσκεται στην “ομάδα” των διάσημων γυναικών που εκπροσωπούν το θρυλικό άρωμα.  Η Robbie είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του Hollywood με συναρπαστικούς ρόλους που μιλούν για την ισχυρή παρουσία της στην οθόνη.

Πρωταγωνίστησε στην ταινία “The Wolf of Wall Street” του Martin Scorsese το 2013, έχει υποδυθεί τη Sharon Tate στο Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino ενώ η ερμηνεία της ως μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα που ξεκίνησε ξανά από τη Βαβυλώνα ήταν αξέχαστος. Έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ για το film “I, Tonya”. μια ανεξάρτητη ταινία που αφηγείται την αμφιλεγόμενη ιστορία της Ολυμπιονίκης skater Tonya Hardinf.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Πιο πρόσφατα, η Margot Robbie πρωταγωνίστησε στην Barbie της Greta Gerwig, ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που έλαβε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ. Eίναι μια γυναίκα που έχει αποφασίσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τα δικά της επιτεύγματα, έχοντας πάντα την επιθυμία να αφηγηθεί ιστορίες που βασίζονται σε δυνατές γυναικείες φιγούρες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Η καριέρα της ως ηθοποιός και παραγωγός είναι εντυπωσιακή, η αύρα της ακαταμάχητη, το χάρισμά της μοναδικό και αυτός είναι ο λόγος που η προσωπικότητα της ταυτίζεται απόλυτα με το εμβληματικό N°5. Η νέα καμπάνια θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο του 2024.

«Νομίζω ότι το CHANEL N°5 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αρώματα στον κόσμο. Είναι απίστευτο να είσαι μέρος του. Υπάρχει μια τόσο εντυπωσιακή σειρά γυναικών που έχουν συνδεθεί με το άρωμα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μεγάλη μου τιμή που μπαίνω σε αυτόν τον μακρύ κατάλογο των απίστευτων ταλέντων» δήλωσε η star. 

Κεντρική  photo: Photo by Lionel Hahn/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164