Απόστολος Λύτρας: Έτσι ήταν το πρώτο 24ωρο του ποινικολόγου εκτός φυλακής

Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Απόστολος Λύτρας από το μεσημέρι της Πέμπτης 12/9.

Στο πρώτο του 24ωρο μετά την αποφυλάκιση, σύμφωνα με το Live News, ο γνωστός ποινικολόγος προσπαθεί να βάλει ξανά σε τάξη τη ζωή του. Αρχικά επισκέφθηκε την πρώην γυναίκα του, στο σπίτι που της έχει παραχωρήσει και βγαίνει σύντομα σε πλειστηριασμό, στη συνέχεια είδε τους γονείς του, τις δύο μεγαλύτερες κόρες του και συζήτησε από μια ομάδα συνεργατών που τον στήριξε στα δύσκολα.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ρυθμιστούν τα ραντεβού για τη μικρότερη κόρη του, η παραλαβή και η παράδοση της οποίας, θα γίνεται πάντα έξω από το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα του σπιτιού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Απόστολος Λύτρας θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ως δικηγόρος.

Ο Απόστολος Λύτρας ετοιμάζεται πλέον για μια σειρά από μάχες και στοιχήματα για τη δίκη του, κατηγορούμενος για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, για την επιστροφή του στη δικηγορία αλλά και για τη ρύθμιση χρεών που συνεχίζουν να πιέζουν.

Απόφαση για επιστροφή στα επαγγελματικά του καθήκοντα

Ο Απόστολος Λύτρας φέρεται αποφασισμένος, σύμφωνα με πληροφορίες του Live News, να επιστρέψει στη δικηγορία και στο πλευρό των πελατών του, που μετά τα όσα έγιναν δεν θέλησαν να αλλάξουν νομικό εκπρόσωπο.

Κάποιοι άλλοι πάντως από τους πελάτες του, είχαν εμφανιστεί με δηλώσεις τους στο Live News από αναποφάσιστοι έως αρνητικοί να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του.

Ο Απόστολος Λύτρας ευελπιστεί πως η ανάληψη της ευθύνης για τον ξυλοδαρμό, η παραμονή του στη φυλακή και οι δηλώσεις μεταμέλειας που έκανε, θα του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία επιστροφής στα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164