Ο Τάσος Κωστής στο TLIFE για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα: «Ένιωθα μόνος, τι να το κάνω το σπίτι;»

Όπως έγινε γνωστό μέσα από συνέντευξή του στο «Λοιπόν», ο Τάσος Κωστής εγκατέλειψε την Ελλάδα. Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απώλεια της συζύγου του, η οποία έδωσε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο και έτσι βρέθηκε στην Κύπρο τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Ο Τάσος Κωστής μιλά σήμερα αποκλειστικά στο TLIFE.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στο TLIFE για την απόφασή του να μείνει στην Κύπρο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. 

«Εκεί που βρισκόμουν ήταν όλες οι αναμνήσεις. Τουλάχιστον τώρα θα είμαι μακριά και θα απασχολούμαι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια και είναι καλά τα χρόνια, και εκείνος ξαφνικά φεύγει από τη ζωή και λέει αντίο, αδειάζει το σπίτι. Είχαμε μία σχέση πάρα πολύ καλή, όπως έχω πει. Χρόνο με τον χρόνο δενόμασταν πιο πολύ. Ένιωθα μόνος, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα παιδιά και τα εγγόνια μου, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία. Τι να το κάνω το σπίτι, να μπαίνω μέσα και να κυκλοφορώ μόνος; Η απόφαση ήρθε παράλληλα με τις πρόβες που έχω.

Δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα να μετακομίσω. Η πρόταση για την παράσταση για την δημοφιλέστερη και εμπορικότερη κωμωδία του ελληνικού κινηματογράφου τον «Μπακαλόγατο» με έκανε να το σκεφτώ. Το σκέφτηκα και μου άρεσε. Κάτι μου έδειξε η πρόταση αυτή.

Διαπιστώνω ότι απόφαση που πήρα – γιατί βρίσκομαι εδώ και έναν μήνα στην Κύπρο- ήταν σωστή. Κάνω τις πρόβες, δουλεύω, υπάρχει μία απασχόληση, σκέφτομαι άλλα πράγματα αλλά δε μπορώ να σας πω ότι δεν σκέφτομαι καθόλου (σ.σ. τη γυναίκα μου). Η παραγωγή μου προσέφερε ένα καινούργιο διαμέρισμα στην Κύπρο να μένω. Το έργο με ενδιέφερε, επίσης…» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως λέει, αν θα παραμείνει στην Κύπρο μετά το τέλος της θεατρικής παράστασης. «Δεν γνωρίζω ακόμα αν θα μείνω μετά εδώ στην Κύπρο. Θα πηγαινοέρχομαι στην Ελλάδα, αλλά τον περισσότερο χρόνο θα είμαι στην Κύπρο γιατί οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Μέχρι τον επόμενο Ιούλιο θα είμαι σίγουρα στη Μεγαλόνησο», καταλήγει ο Τάσος Κωστής στο TLIFE.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Πεϊβάνη

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164