Κατερίνα Καινούργιου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες για την πρεμιέρα της τη Δευτέρα στον Alpha

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της να βρίσκονται ξανά στο πλατό, πανέτοιμοι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου, η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της, Super Kατερίνα για τις τελευταίες πρόβες πριν από την πρεμιέρα. 

Στην παρέα της θα είναι καθημερινά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος. Στην κουζίνα της εκπομπής ο Πέτρος Συρίγος.

Η παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της έκαναν τις πρόβες τους για την πρεμιέρα της Δευτέρας ενώ όπως αποκάλυψαν στα social media ακολούθησε αγιασμός στο πλατό για το καλό της νέας τηλεοπτικής χρονιάς που ξεκινά!

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου για άλλη μια φορά ο Ceo της BarkingWell, Νίκος Κοκλώνης ο οποίος έδωσε από κοντά τις θερμές ευχές του στην πρωινή παρέα του Alpha.

Δίπλα στην παρουσιάστρια και οι στενοί της συνεργάτες, Γιώργος Ποθητός και Ρόζα Βακονδίου οι οποίοι επιμελούνται τα μαλλιά και το μακιγιάζ της. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164