Θεοδώρα – Μάθιου Κουμάρ: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους σε βασιλικό χρώμα – Οι λεπτομέρειες της τελετής

Στις 28 Σεπτεµβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εστεµµένων από όλο τον κόσµο, ο γάμος της κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα µε τον Μάθιου Κουµάρ.

Περισσότερα αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα Secret…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το Μυστήριο δεν θα το τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, καθώς θα βρίσκεται σε Συνέδριο εκτός Αθηνών.

Ο γάµος της τέως πριγκίπισσας µε τον Αµερικανό δικηγόρο αποτελεί ακόµα µία ευκαιρία για την οικογένεια να ενωθεί ξανά στην Ελλάδα µε εστεµµένους και φίλους που θα έρθουν από την Ευρώπη και την Αµερική.

Αποκλειστικά στο «Secret» το εντυπωσιακό προσκλητήριο του λαµπερού ζευγαριού, το οποίο δεν είναι λευκό, όπως πολλά ζευγάρια επιλέγουν, αλλά έχει το βασιλικό χρώµα, το royal µπλε, µε χρυσά γράµµατα, ενώ είναι τυπωμένο και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Συγκεκριµένα αναφέρει: «Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου».

Οι προετοιµασίες για τον γάμο έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού το λαµπερό ζευγάρι επιθυµεί σε αυτή την πιο σηµαντική στιγµή της ζωής του να είναι όλα άψογα.

Οσον αφορά τη νύφη, αναµένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού -όπως έχει γραφτεί- θα φορέσει νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήµης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Αλλωστε, είναι και η αγαπηµένη της µητέρας της, Αννας-Μαρίας, αφού στις επίσηµες εµφανίσεις της επιλέγει ρούχα της συγκεκριµένης σχεδιάστριας.

Η µικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουµάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέµβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εµφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλµη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουµάρ γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχηµένος δικηγόρος στο Λος Αντζελες. Οι δυο τους ζούσαν στο L.A. όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ηµεροµηνία του γάµου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες – µέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδηµίας COVID-19. 

Στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 είχαν στόχο να κάνουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας, όμως ο θάνατος του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους, ανέτρεψε και πάλι τα σχέδιά τους.

Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Σεπτεμβρίου σε έναν γάμο που θα συζητηθεί!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164