My Style Rocks: Άφωνοι οι κριτές με την επιστροφή που δεν περίμεναν – «Τι κάνεις εδώ πάλι εσύ;»

Πρεμιέρα έκανε ο νέος κύκλος του My Style Rocks το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου. 

Η εκπομπή μόδας φέτος ξεκινάει με τα Bootcamps των κοριτσιών. Για πρώτη φορά, οι τηλεθεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την διαδικασία της επιλογής των fashionistas, αλλά και όλα όσα γίνονται κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι διαγωνιζόμενες κάνουν την πρώτη τους πασαρέλα μπροστά στην κριτική επιτροπή, στον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Γιώργο Καράβα με την προσδοκία να μπουν στην ομάδα του My Style Rocks!

Εμφάνιση – έκπληξη από την Emilia Vodos. Η πρώην διαγωνιζόμενη της εκπομπής μόδας, περπάτησε στην πασαρέλα ξαφνιάζοντας με την παρουσία της, λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στο My Style Rocks στο οποίο είχε φτάσει μέχρι τον τελικό.

«Τι κάνει εδώ πάλι εσύ; Βοήθησε με λίγο, ήσουν φιναλίστ, εδώ τώρα γιατί ξαναήρθες;» ρώτησε ο Στέλιος Κουδουνάρης. 

«Ήρθα για να σας κάνω ποδαρικό, ήρθα γιατί My Style Rocks χωρίς Emilia δεν γίνεται, ήρθα να σας δω, να δω τον Γιώργο Καράβα και να φύγω», απάντησε με χιούμορ η Emilia Vodos, τονίζοντας αργότερα πως η εμφάνισή της ήταν για να εμψυχώσει τις νέες διαγωνιζόμενες οι οποίες φιλοδοξούν να περάσουν στην επόμενη φάση του My Style Rocks.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164