Κατερίνα Λάσπα για την απώλεια που της στοίχισε: «Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο να το διαχειριστώ»

Η Κατερίνα Λάσπα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Αστέρη Κασιμάτη και μίλησε για την απώλεια του πατέρα της, αλλά και το πώς κατάφερε να τη διαχειριστεί.

«Δεν υπάρχει οδηγός, μου πήρε χρόνο. Ήταν σαν να μου έκανε ένα επιπλέον δώρο, γιατί λένε ότι οι άνθρωποι που “φεύγουν” και που σε αγαπούν πολύ, σου φέρνουν δώρα. Τον ευχαριστώ για όλα. Σαν να μου έδωσε εντολή να με ξεκουράσω, να μου φερθώ λίγο καλύτερα. Δεν είναι τυχαίο που έχω να γυμναστώ τουλάχιστον δυόμιση χρόνια. Αν έβρισκα ελεύθερο χρόνο δεν ήθελα να πιεστώ για τίποτα. Άρχισα να φροντίζω καλύτερα την υγεία μου, τον εαυτό μου. Βέβαια, με συγχώρεσε το κορμί μου αυτά τα χρόνια. Τώρα όμως, θα ξεκινήσω πάλι δυναμικά», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λάσπα.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως δεν είχε μεγαλύτερο δέσιμο με τον πατέρα της, σε σχέση με τη μητέρα της, όμως μαζί του γνώριζε την αντρική της πλευρά.

«Και με τους δύο μου γονείς ήμουν δεμένη. Απλά με τον μπαμπά μου συναντούσα περισσότερο την αντρική μου πλευρά. Δεν είμαι και πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας, εννοώ με την κλασική έννοια της θηλυκότητας. Επιπλέον, είναι σαν να εμφανίζεται πάντα μπροστά μου σε ό,τι δύσκολο και ό,τι θεωρώ πως με ενοχλεί, βάσει αρχών και κόκκινων γραμμών αξιοπρέπειας, ηθικής και αντιμετώπισης των καταστάσεων που συναντώ», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164