Σάκης Ρουβάς: Οι εκρηκτικές «Moments» στιγμές του φετινού καλοκαιριού και η συγκίνηση στο Κατράκειο

Στο κατάμεστο Κατράκειο, ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς, δημιούργησε το βράδυ του Σαββάτου, τις πιο εκρηκτικές «Moments» στιγμές του φετινού καλοκαιριού!

Με το απαράμιλλο πάθος του έφτιαξε ένα μοναδικό πάρτι, γεμάτο μουσική, ρυθμό, διασκέδαση με τα αγαπημένα του τραγούδια, έχοντας δίπλα του την καλύτερη και πιο δυνατή χορωδία: τον κόσμο που από το πρώτο λεπτό χόρευε και τραγουδούσε μαζί του, αποθεώνοντάς τον.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς είναι στα καλύτερα του και το απέδειξε περίτρανα στην αθηναϊκή του συναυλία με μία αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια και ενθουσιασμό.


Το πλήθος των φανατικών θαυμαστών του γέμισε το θέατρο και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα γιορτής, κάνοντας την συναυλία μια από τις πιο δυναμικές της χρονιάς. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, ο Σάκης Ρουβάς απέδειξε για άλλη μια φορά την αδιαμφισβήτητη ικανότητά του να μετατρέπει κάθε εμφάνισή του σε ένα μοναδικό πάρτι.


Με μια εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, ανατρεπτικά εφέ και φυσικά τα μεγαλύτερα του hits, ο Σάκης ανέβασε τη διάθεση του κοινού στα ύψη.
Το Κατράκειο Θέατρο γέμισε με ενθουσιώδεις θεατές που δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί με τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη που έγραψε ιστορία για ακόμα μια φορά ως ο κορυφαίος entertainer της χώρας.


Μάλιστα κι ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του για την αγάπη που έχει δεχτεί τόσα χρόνια από τον κόσμο, δηλώνοντας «ειλικρινά ευγνώμων».


Οι εντυπώσεις από τη συναυλία είναι εξαιρετικές, με τους θεατές να μιλούν για μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία. Οι συμμετοχές και τα σχόλια από τους θαυμαστές επιβεβαιώνουν την επιτυχία της βραδιάς και την αδιαμφισβήτητη ικανότητα του Σάκη Ρουβά να δημιουργεί μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

@tlifegr ✨«Πάνε 35 χρόνια από τότε που σας πρωτοσυνάντησα και ακόμα αυτό που νιώθω όταν ανεβαίνω πάνω στη σκηνή είναι μοναδικό» είπε συγκινημένος ο Σάκης Ρουβάς στη συναυλία 🎤που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο.🥲 Δείτε περισσότερα στο🔗 tlife.gr #tlife #SakisRouvas #ΣάκηςΡουβάς #Ρουβάς #Rouvas #συναυλία #synaulia #ΚατράκειοΘέατρο #KatrakeioTheatro #minosemi #galaxiaslive ♬ πρωτότυπος ήχος – tlifegr


Με τη συναυλία αυτή, ο Σάκης Ρουβάς επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη θέση του στη κορυφή της ελληνικής μουσικής σκηνής και επιβεβαίωσε ότι η δημιουργία αξέχαστων εμπειριών για το κοινό του είναι η απόλυτη προτεραιότητά του. Επόμενο ραντεβού στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουμε και πάλι μαζί του live πολλές, μοναδικές και ανεπανάληπτες «Moments» (Στιγμές).

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164