Λάκης Λαζόπουλος: Η επιστροφή στο Mega, το Αλ Τσαντίρι Νιουζ και η έκπληξη στο πλατό από τη Φαίη Σκορδά

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, καθώς μετά από 21 χρόνια ο ηθοποιός επιστρέφει στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Ο Λάκης Λαζόπουλος είπε για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: «Μπορεί να υπάρξει και σήμερα η σάτιρα του Αλ Τσαντίρι. Η σάτιρα πρέπει να προκαλεί αντιδράσεις. Πρέπει το κοινό να σκεφτεί, να είναι σε ένταση, να διαφωνεί με τον καλλιτέχνη».

«Δεν επιστρέφω εγώ, επιστρέφει η τηλεόραση. Επιστρέφει το MEGA, γιατί το κανάλι μου δίνει τη δυνατότητα να ξαναβγώ. Αν δεν έχει αλήθεια το Αλ Τσαντίρι δεν θα επιβιώσει», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ακόμη, σχολίασε πως ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έπαιξε κάποιο σημαντικό ρόλο στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στην κριτική που δέχτηκε πως κομματοποίησε την εκπομπή του.

«Εκείνη τη στιγμή στη χώρα η ΝΔ είχε 18%. Ή θα πηγαίναμε ακροδεξιά ή θα πέρναγε η ιστορία από κάπου πιο προοδευτικά. Το ΚΚΕ δεν ήθελε ποτέ να κυβερνήσει. Από εκεί και πέρα η ιστορία πέρναγε και ο κόσμος έψαχνε να βρει μία λύση σε ένα άνθρωπο. Εάν η χώρα πήγαινε ακροδεξιά, αυτή τη στιγμή δεν θα είχαμε συνέλθει. Πίστεψα ότι ο κόσμος πέρναγε μέσα από τη λογική του Αλέξη Τσίπρα», είπε.

Στη συνέχεια, η πρωινή εκπομπή επεφύλασσε μία έκπληξη στον Λάκη Λαζόπουλο. Η Ανθούλα, η κυρία που φιλοξενούνταν άλλοτε στις εκπομπές της και είχε ξεχωρίσει για το γέλιο της, «εισέβαλε» στο πλατό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164