Ανδρέας Μικρούτσικος για Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν έχω μιλήσει μαζί της, δεν είναι επειδή θα είμαι στη Φαίη Σκορδά»

Δηλώσεις στο «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με αφορμή το ξεκίνημά του στο Buongiorno με τη Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τις σχέσεις του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω ολοκληρώσει την πορεία, τον κύκλο και την καριέρα που έχω κάνει στην τηλεόραση. Απλά τώρα κάνω κάποιους ομόκεντρους κύκλους επιλεκτικά και από ότι είδα και τα τελευταία χρόνια λειτουργώ αρκετά διαδραστικά. Εντάξει, έχω ανάγκη οικονομική αλλά από την άλλη πλευρά βλέπω ότι αυτό έπιασε τόπο και με αυτή την έννοια καλώς κάνω και είμαι» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Στο Buongiorno ένιωσα όπως ένιωθα όταν έκανα δικές μου εκπομπές, τις οποίες παρουσίαζα εγώ. Μου βγήκε ένα αίσθημα χαράς που δεν ήταν προσωπικό, ήταν κοινός στόχος. Το δικό μου ζητούμενο, λοιπόν, πρώτα απ’ όλα θα είναι να διατηρηθεί αυτό το κλίμα και αυτή η χαρά. Γιατί η χαρά είναι μεταδοτική. Και η μιζέρια είναι μεταδοτική και η γκρίνια είναι μεταδοτική και τα μούτρα είναι μεταδοτικά αλλά η χαρά είναι ευεργετική βροχούλα για τον καθένα μας» συνέχισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Αναφορικά με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχω μιλήσει, όχι. Ας πούμε όμως και πρόπερσι, που ήμουν πέρσι, πάλι δεν είχα μιλήσει. Δεν είναι δηλαδή κάτι επειδή θα είμαι στη Φαίη, ήταν έτσι. Τελείωνε η εκπομπή, πέρναγε το καλοκαίρι και συναντιόμασταν το Σεπτέμβρη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164