Εβελίνα Παπούλια: Με τον πρώην και τον νυν σύντροφό της στην επίσημη πρεμιέρα της νέας της ταινίας δίπλα στην κόρη της

Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος στην πρώτη τους συνεργασία μετά τον χωρισμό τους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου οι δύο ηθοποιοί που στο παρελθόν υπήρξαν παντρεμένοι βρέθηκαν στην Αίγλη Ζαππείου και στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Buzzheart του Ντένη Ηλιάδη στην οποία πρωταγωνιστούν.

«Με τον Γιώργο πάντα ήμασταν φίλοι. Νιώσαμε πολύ άνετα αμέσως και είχε πολύ ενδιαφέρον που γνωρίσαμε ο ένας τον άλλον και πάνω στη δουλειά», δήλωνε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της ταινίας η Εβελίνα Παπούλια στην εφημερίδα, Real Life.

Η κόρη του ζευγαριού, Αφροδίτη Λιάντου ερμηνεύει το intro της ταινίας.

Οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της νέας ταινίας έδωσαν το «παρών» χθες βράδυ στην Αίγλη Ζαππείου ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό του TLIFE. Οι δύο πρωταγωνιστές  (Εβελίνα Παπούλια – Γιώργος Λιάντος) πόζαραν μαζί με την κόρη τους, ενώ στην βραδιά το «παρών» έδωσε και το σύντροφος της, ηθοποιού, Σταύρος.

 

 

Ανάμεσά τους αρκετοί δημιουργοί και καλλιτέχνες, ο Μίνως Μάτσας, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Ιωάννα Παππά, η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Χρήστος Λούλη με τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή…

Δες τις φωτρογραφίες:

Buzzheart του Ντένη Ηλιάδη:  Λίγα λόγια για την ταινία…

Το Buzzheart είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία Ντένη Ηλιάδη (Hardcore, Το Τελευταίο Σπίτι Αριστερά), με πρωταγωνιστές τους Εβελίνα Παπούλια, Κωνσταντίνα Μεσσήνη, Γιώργο Λιάντο και Κλαούντιο Κάγια.

Ο Αργύρης, ένας ντροπαλός 19χρονος, γνωρίζει τη Μαίρη, μία κοπέλα τελείως έξω από τα κυβικά του. Της ζητά δειλά να βγουν και, προς μεγάλη του έκπληξη, αυτή δέχεται και τον καλεί αμέσως για ένα τριήμερο στο εξοχικό των γονιών της, όπου τον παρουσιάζει ως το αγόρι της.

Οι γονείς της Μαίρης όμως, σύντομα του εκμυστηρεύονται πως η κόρη τους αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως, προκειμένου να βεβαιωθούν πως ο Αργύρης είναι το κατάλληλο ταίρι για αυτήν, θα πρέπει να τον υποβάλλουν σε κάποια τεστ συμπεριφοράς. Η Μαίρη, από την άλλη, του εξηγεί πως η μητέρα της ήταν λαμπρή επιστήμων της πειραματικής συμπεριφορικής ψυχολογίας στις ΗΠΑ μέχρι τα τέλη του ’70 και τον παροτρύνει να κάνει ό,τι του πουν.

Μία σειρά συμπεριφορικών (και άλλων) τεστ ξεκινά, σχεδόν κωμικά στην αρχή – σύντομα όμως τα τεστ γίνονται όλο και πιο τρομακτικά και επικίνδυνα, ενώ σκηνές του παρελθόντος που έρχονται στο φως αρχίζουν να αποκαλύπτουν μία οικογενειακή δομή με εντελώς αντίθετες μεταξύ τους ισορροπίες.

Ο Αργύρης γίνεται πειραματόζωο στο όνομα της αγάπης, προσπαθώντας να επιβιώσει. Κανείς, όμως, δεν είναι αυτό που φαίνεται και ενώ ένα σκοτεινό μυστικό αρχίζει να ξετυλίγεται, το τριήμερο στην εξοχή μετατρέπεται σε ένα πραγματικό πεδίο μάχης που θα τους σημαδέψει όλους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ TLIFE

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164