Φαίη Σκορδά για Αϊβάζη – Κορινθίου: «Είναι μεγάλη ντροπή που κάποιοι υπονόησαν ότι χρησιμοποίησαν το παιδί τους για διαφήμιση»

Τις δηλώσεις που έκαναν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου αναφορικά με τον χωρισμό τους, σχολίασαν στο Buongiorno το πρωί της Τρίτης 17/9. Η Φαίη Σκορδά τόνισε ότι είναι ντροπή που κάποιοι σχολίασαν ότι το πρώην ζευγάρι χρησιμοποίησε το παιδί του για να διαφημίσει την παράσταση στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει.

«Εδώ βλέπουμε δύο ανθρώπους που το γεγονός προφανώς ισχύει και μιλάμε για τον χωρισμό αλλά αντιμετωπίζουν τον συγκεκριμένο χωρισμό γιατί είναι δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικούς χαρακτήρες, με διαφορετικό τρόπο. Η ασυμφωνία των δηλώσεων έχει να κάνει με τον χαρακτήρα τους. Δηλαδή ανακοίνωση μπορεί να μην έγινε, αλλά ότι βγήκε προς τα έξω, βγήκε» ανέφερε η Φαίη Σκορδά.

«Και οι δύο πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν με χαμηλούς τόνους. Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί, σχετικά με αυτούς που είπαν και υπονόησαν -και το ανέφερε ο Αϊβάζης-, ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν για διαφήμισαν για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164