Γιώργος Γεροντιδάκης: Χώρισε από τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου – Είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του Γιώργου Γεροντιδάκη με την επί χρόνια σύντροφό του και make up artist, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του TLIFE ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η σύντροφός του, με την οποία είχαν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, έχουν χωρίσει πριν από το καλοκαίρι. 

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και όλα αυτά τα χρόνια κρατούσαν μια πολύ διακριτική στάση σε ό,τι είχε να κάνει με τη σχέση τους, και οι κοινές τους αναρτήσεις ήταν σπάνιες, ωστόσο, όποτε αυτές γίνονταν φανέρωναν ένα πολύ ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι και κανείς δε φανταζόταν ότι θα έφταναν στον χωρισμό. 

«Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μην με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν» δήλωνε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τη σχέση του με την Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Ενώ σε άλλη συνέντευξη μιλούσε και για την επιθυμία του κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. «Φυσικά και είναι στα σχέδιά μου να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Χωρίς βιασύνη, χωρίς να έχει ιδιαίτερο τρέξιμο. Αυτά τα πράγματα είναι όμορφα και θα έρθουν όταν πρέπει να έρθουν και θα έρθουν με αγάπη, όχι με στρες» έλεγε ο ηθοποιός.

Πλέον οι δυο τους όμως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, με τις πληροφορίες του TLIFE να θέλουν τον ηθοποιό να έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή…

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164