Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Απαντά για την έντονη αντίδρασή της on camera – «Η ρεπόρτερ είχε ύφος, με λίγα λόγια έχουμε ξεφύγει»

Μετά την αναπαραγωγή της έντονης αντίδρασής της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να δώσει… εξηγήσεις στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι η δημοσιογράφος που της έθεσε τις ερωτήσεις είχε… ύφος και η ίδια δεν ήταν υποχρεωμένη να απαντήσει στα ερωτήματα που της έθεσε.

Ειδικότερα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέφερε: «Χθες πήγα σε ένα event και συνηθίζεται, όταν πηγαίνουμε σε τέτοια event να κάνουμε κάποιες δηλώσεις αν θέλουμε. Σημαντικό. Και ήταν μία κοπέλα δημοσιογράφος εκεί που δεν την είχα ξαναδεί, μικρή σε ηλικία -σημαντικό κι αυτό- με ύφος… Πολύ ύφος… Λάθος… Με ρώτησε γιατί αφού εκφράζω την άποψή μου για κοινωνικά και πολιτικά θέματα στα προσωπικά σας social media, όταν σας ρωτούν οι δημοσιογράφοι δεν απαντάτε… Γιατί έτσι! Γιατί δεν θέλω! Γιατί δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για να μιλήσουμε για τόσο σοβαρά ζητήματα. Γιατί μπορεί να πω κάτι και να φάω μήνυση. Έχει συμβεί. Γιατί δεν είμαι υποχρεωμένη να απαντάω στις ερωτήσεις κάποιου που δεν ξέρω. Γιατί έτσι! Είναι τόσο απλή η απάντηση».

Στη συνέχεια, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρόσθεσε: «Αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια είναι ότι έχουμε ξεφύγει. Δεν είναι υποχρεωμένος ένας άνθρωπος να απαντάει σε κάτι αν δεν θέλει, ειδικά όταν τον ρωτούν με τόσο άκομψο τρόπο. Κι αυτό της είπα μετά, όταν έκλεισε η κάμερα. Της είπα «νομίζεις ότι με γνωρίζεις, εμένα ή κάποιον άλλον άνθρωπο επειδή μας έχεις δει στην τηλεόραση με την ιδιότητά μας και θεωρείς ότι μπορείς να με ρωτήσεις κάτι τέτοιο; Γιατί με φέρνεις σε δύσκολη θέση;». Ποτέ δεν θα καταλάβω τους ανθρώπους που θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση ή να θέλει να σου κάνει ένα σχόλιο που θα σε κάνει να νιώσεις άβολα. Μην το κάνετε αυτό, είναι τοξικό».  

Δες το βίντεο παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164