Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου, ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα εγκεφαλικό»

Ένα μικρό «πρόβλημα» που αντιμετώπιζε εδώ και λίγους μήνες θέλησε να μοιραστεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram.

Το γνωστό μοντέλο, σχεδόν καθημερινά μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες της με τους followers της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές μιλάει για πράγματα που αφορούν την ίδιας ή πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον της.

Αυτή τη φορά, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θέλησε να θίξει έναν θέμα που απασχολεί πολύ κόσμο και δεν είναι άλλο από τα κιλά. Η ίδια έφερε ως παράδειγμα τον εαυτό της, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει πάρει κάποια κιλά και οι διαδικτυακού της φίλοι την ρωτούν συνεχώς αν είναι έγκυος.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήρτησε κάποια βίντεο, μέσα από τα οποία αποκάλυψε ότι πήρε δέκα κιλά, ενώ παραδέχτηκε πως χρειάστηκε να το συζητήσει και με ψυχολόγο.

«Πάμε να σας μιλήσω για κάτι που δε σας κρύβω ότι με πείραξε λίγο τον τελευταίο καιρό αλλά μετά από δύο ψυχοθεραπείες άρχισα να το απολαμβάνω. Πολύ συχνή ερώτηση που δέχομαι είναι το που έχω φτιάξει το στήθος μου και αν είμαι έγκυος. Ούτε έχω φτιάξει το στήθος μου ούτε είμαι έγκυος, απλά έχω πάρει 10 κιλά. Πριν το καλοκαίρι ήμουν 56 κιλά. Μέσα στο καλοκαίρι και πριν το ατύχημα που είχα και έμεινα ένα μήνα στο κρεβάτι, πήρα 10 κιλά. Είναι τεράστια ευλογία ότι αυτά τα κιλά έχουν πάει παντού και έχουν μοιραστεί ομοιόμορφα στο σώμα μου.

Ανεβαίνοντας στην ζυγαριά και αντικρίζοντας αυτό το νούμερο έπαθα εγκεφαλικό. Ξαφνικά εκεί που αισθανόμουν πολύ άσχημα με το σώμα μου, άρχισα να το απολαμβάνω πάρα πολύ κι να μου αρέσει ακόμα περισσότερο σε σχέση με το πως ήμουνα πριν. Αλήθεια η ψυχοθεραπεία σώζει ζωές.

Δεν ξέρεις πόσο ντρεπόμουνα να το πω αυτό το πράγμα εδώ και πολύ καιρό. Για εμένα ήταν κάτι τεράστιο να μοιραστώ τα κιλά μου πάνω στη ζυγαριά διότι αρκετά χρόνια στο μόντελινγκ με το που έπαιρνα λίγο βάρος μου έλεγαν είσαι χοντρή, δεν κάνεις και με έδιωχναν από τις δουλειές. Πρώτη φορά αισθάνομαι ελεύθερη και είναι πολύ όμορφο αυτό το συναίσθημα», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Αισθανόμουν άσχημα για το σώμα μου, ανέβηκα στη ζυγαριά και έπαθα εγκεφαλικό»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164