Στέφανος Κωνσταντινίδης για «Mega Καλημέρα»: «Δε μπορούν όλες οι επιλογές μας να είναι επιτυχημένες»

Με αφορμή την επιστροφή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα», o Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τη συνεργασία τους, αλλά και τη γεύση που του άφησε το Mega Καλημέρα και η συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη.

«Από την εκπομπή δεν έφυγα τσακωμένος. Με την Κατερίνα, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά συνεχίσαμε να έχουμε καλές σχέσεις. Με την Κατερίνα μιλούσαμε όλη τη χρονιά και από τον αέρα μού είχε κάνει 3-4 προτάσεις, πριν ακόμα μιλήσουμε μεταξύ μας. Όλο αυτό αφενός είναι πολύ τιμητικό και επίσης μου αρέσει να δουλεύω μαζί της. Της αρέσει να κάνει πρωταθλητισμό», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Για την παρουσία του στο “Mega Καλημέρα”, αλλά και για την Ελεονώρα Μελέτη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Ήταν μια χρονιά που έκλεισε, που πέρασε! Δεν ήταν θέμα Ελεονώρας. Με την Ελεονώρα είχαμε και συνεχίζουμε να έχουμε πάρα πολύ ωραία χημεία και φυσικά θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί της. Δεν ήταν θέμα χημείας με την Ελεονώρα. Όλες οι επιλογές μας δεν μπορεί να είναι επιτυχημένες. Δεν μπορείς να πηγαίνεις πάντα ανοδικά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164