Γιώργος Λιάγκας σε Μάρκο Σεφερλή: «Τι να απαντήσω στην αρλούμπα; Ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα»

Τη δική του απάντηση στα όσα υποστήριξε εναντίον του ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου.

Ο παρουσιαστής χαρακτήρισε «ακατάληπτο» το μήνυμα του Μάρκου Σεφερλή και ισχυρίστηκε ότι πιθανόν στο παρελθόν να είχε επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου να τον καλέσει σε εκπομπή του.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Δεν έχω κρυφτεί ποτέ, θα απαντήσω. Αλλά τι να απαντήσω; Στην αρλούμπα, στη βλακεία; Διότι εχθές πραγματικά ο Μάρκος Σεφερλής, ανέβασε ένα ακατάληπτο μήνυμα. Ότι έχει μηνύματα από το παρελθόν… Εκτός αν του έχω στείλει κανένα ερωτικό μήνυμα και δεν το θυμάμαι. Διότι το να έχεις στείλει ένα μήνυμα σε έναν άνθρωπο και να τον καλείς στην εκπομπή, δεν το θυμάμαι. Εγώ σε αντίθεση με τον Μάρκο Σεφερλή δεν κρατάω μηνύματα.

Για να κρατάς μηνύματα, πρέπει να έχεις και μία διαστροφή. Εγώ τα μηνύματα τα σβήνω όλα. Μένουν μόνο τα μηνύματα από τον μεγάλο μου γιο που έχει κινητό και αυτά για όταν χρωστάω κάπου κάτι και όταν έχω μία δουλειά για να τα θυμηθώ. Το να κρατάω μηνύματα χρόνων πίσω, είναι και χαζό. Αν τα έχει κρατήσει, με γεια του με χαρά του.

Παράνομο να λέει ότι θα τα βγάλει αλλά από εκεί και πέρα – δεν θυμάμαι- να έχω στείλει μηνύματα για να τον καλέσω στην εκπομπή. Φέτος δεν του έστειλα σε καμία περίπτωση. Ούτε πέρσι ούτε πρόπερσι. Όταν ήταν στον ΑΝΤ1, μπορεί να του έστειλα όπως και σε άλλους. Δεν κατάλαβα που είναι το κακό και το ξεμπρόστιασμα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164