Milan Fashion Week: Ο οίκος Fendi γιόρτασε 100 χρόνια στην μόδα με ένα επετειακό show!

H Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο ξεκίνησε με ένα επετειακό show για τον εορτασμό 100 χρόνων από την δημιουργία του οίκου Fendi!Ο Κim Jones πήγε πίσω στο 1925, το έτος ίδρυσης της Fendi, για να εξερευνήσει τις ρίζες του μοντερνισμού που πάντα καθόριζε στιλ του ιταλικού οίκου!«Τα θεμέλια για το πώς ντύνονται οι γυναίκες σήμερα και, με πολλούς τρόπους, για το πώς σκεφτόμαστε βρίσκονται στη δεκαετία του 1920. Πρόκειται για την δεκαετία που καθόρισε την  νεωτερικότητα στο στιλ». To show ξεκίνησε εντυπωσιακά και οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα που από την πρώτη στιγμή έκανε την διαφορά!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

 Έτσι είδαμε μία υπέροχη συλλογή όπου το παρελθόν συναντάει το παρών σε ένα ύφος που καθορίζει την αληθινή μόδα! Statement coats, μία γήινη παλέτα που πάντα αποπνέει σοφιστικέ ύφος, λαμπερές λεπτομέρειες που φέρνουν στο μυαλό τον Great Gatsby αλλά και την Art Deco σε μία συλλογή που είχε μία then & now προσέγγιση και μας άρεσε πολύ!

Τι ξεχρίσαμε!

Picture by: / SplashNews.com

Οι διάφανες φούστες που κυριάρχησαν στο catwalk με tank tops ή με polo μπλούζες!Ενα trend που ξεκίνησε εδώ και μερικές σεζόν και σύμφωνα με την Fendi θα μείνει για καιρό στην ντουλάπα μας!

Photo by Pietro D’Aprano/Getty Images

Τα ορειβατικά μποτάκια είναι το επόμενο shoe trend αλλά πρόσεξε με θα το συνδυάσεις με τέλειες sheer κάλτσες σύμφωνα με την Fendi!Όταν η πρακτικότητα συναντά το styling.

Picture by: / SplashNews.com

 

minimal coats ανήκουν στα πανωφόρια που πρέπει να μπουν στην ντουλάπα μας απλά γιατί θα τα έχεις για πάντα! Στην νέα Fendi συλλογή τα υπέροχα παλτό είναι το cover που απογειώνει το ντύσιμο!

Picture by: / SplashNews.com

Φορέματα με 20s στιλ που αποπνέουν θηλυκότητα! Ο οίκος τα παρουσίασε σε αυτή την συλλογή και εμείς τα λατρέψαμε. Αρχίσαμε ήδη να σκεφτόμαστε τι θα βάλουμε στα party φέτος.

Photo by Daniele Venturelli/WireImage

 

Μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή! Η Fendi συνεχίζει να μας υπογραμμίζει οτι το double bag effect είναι το νέο street style trend και αυτό που αξίζει να δοκιμάσεις κάποια στιγμή και εσύ!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164