Εβδομάδα Μόδας Μιλάνο: Tα 70s συναντούν το ρομαντισμό στα beauty looks της Alberta Ferretti

H Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025 ξεκίνησε χθες με την Alberta Ferretti να “ανοίγει” τη διοργάνωση. Η αγαπημένη designer είναι μία από τις εμβληματικές κι εκείνη που συνεχίζει να είναι δημιουργική με εμπνεύσεις που εντυπωσιάζουν. Παραμένει πιστή στο boho-chic look αλλά παράλληλα φροντίζει να τονίζει την θηλυκότητα με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberta Ferretti (@albertaferretti)

Και τώρα έρχεται με τη νέα της collection που αποτελείται από chiffon φορέματα σε γήινες αλλά και έντονες αποχρώσεις. Οι beauty experts στα παρασκήνια έχοντας ως έμπνευση το boho και τα 70’s παράλληλα, άφησαν τα μαλλιά ελεύθερα, ανεπιτήδευτα και με χωρίστρα στη μέση. Το υπερβολικό styling δεν ταιριάζει στην επαναστατική διάθεση της συγκεκριμένης δεκαετίας άλλωστε.

Το μακιγιάζ κινήθηκε στην ίδια φιλοσοφία με έντονα ζυγωματικά που σημαίνει ότι το blush συνεχίζει να είναι το Νο 1 προϊόν στο νεσεσέρ. Γήινα χρώματα αλλά και μια ροζ πινελιά στα μάτια αλλά και nude χείλη ολοκληρώνουν τα make up looks. Στα υπόψιν λοιπόν μιας και πρόκειται για εκείνο που θα θριαμβεύσει την επόμενη άνοιξη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το υιοθετήσεις σήμερα κιόλας.  

Κεντρική photo by Alena Zakirova/WireImage

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164