Χάρης Ρώμας για Γιώργο Πατούλη: «Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη αλλά το είδα – Δεν θέλω να εμπλακώ με τη Μαρίνα Σταυράκη»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης και η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον γνωστό ηθοποιό για τον καλό του φίλο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος πρόκειται να αποκτήσει παιδί με τη νέα του σύντροφο.

«Δεν γνώριζα για την εγκυμοσύνη αλλά είδα την κοιλίτσα της Νάνσυς. Είμαστε φίλοι με τον Γιώργο αλλά δεν μιλάμε και συνέχεια. Αν είχαμε μιλήσει ίσως να μου το έλεγε, δεν ήθελε να το κρατήσει μυστικό από μένα. Είναι πολύ ευτυχισμένος και του εύχομαι να είναι ακόμη περισσότερο. Τον θεωρώ φίλο μου, γνωριζόμαστε από τα χρόνια της σχολής, είμασταν μαζί στην Ιατρική. Την Νάνσυ τη συμπαθώ πάρα πολύ, είναι μια κούκλα. Γνώριζα χρόνια τη νέα σύντροφο του Γιώργου Πατούλη, ήταν σύμβουλος υγείας στην Περιφέρεια» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

«Δεν θέλω να εμπλακώ με τη Μαρίνα Σταυράκη. Αυτά είναι προσωπικά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Γιώργο και στην Μαρίνα. Και στον γιο τους, που τον αγαπώ πολύ. Είναι πολύ καλό παιδί και θα είναι πολύ χαρούμενος με την αδελφούλα του» τόνισε επίσης ο Χάρης Ρώμας.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164