Αυτοί οι 3 νέοι οροί περιποίησης καλύπτουν τις ανάγκες της επιδερμίδας σου -όποιες κι αν είναι αυτές!

Serum aka ορός: Μαζί με την ενυδατική κρέμα αποτελούν το απαραίτητο δίδυμο της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης. Τα έχω δίπλα-δίπλα σε κοινή θέα και μπροστά ακριβώς από τον καθρέφτη του μπάνιου. Πρόκειται για το πρώτο μου βήμα κάθε πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό.

Κι αν θέλεις να σου αποκαλύψω τη νέα προσθήκη στη ρουτίνα μου, είμαι έτοιμη να το κάνω. Πρόκειται για τον αντιρυτιδικό και συσφικτικό ορό clinéa Collagen Bounce. Έναν από τους τρεις επαναστατικούς ορούς που μόλις λάνσαρε το αγαπημένο μας clean beauty brand. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες που θα σε κάνουν να τους ξεχωρίσεις κι εσύ.

Αρχικά θέλω να γνωρίζεις ότι το clinéa ενώνει φύση και επιστήμη συνδυάζοντας με τον πιο σύγχρονο τρόπο την αγνότητα της πρώτης με την αποτελεσματικότητα της δεύτερης. Αυτό είναι το δίδυμο που δημιουργεί τα πιο ισχυρά όπλα στο skincare οπλοστάσιό σου.

Οι τρεις νέοι οροί έχουν super συμπυκνωμένη σύνθεση που δρα εντυπωσιακά άμεσα. Αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο; Σου προσφέρουν αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι, ενώ καλύπτουν κάθε ανάγκη ανάλογα με τον τύπο δέρματος αλλά και το ηλικιακό γκρουπ στο οποίο ανήκεις. Ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη. Οι φόρμουλες περιέχουν τα πιο πρωτοποριακά συστατικά. Εκείνα που προτείνουν δερματολόγοι και facialists, όπως για παράδειγμα bakuchiol, έλαιο CBD, βιο-ρετινόλη και το κολλαγόνο φυτικής προέλευσης.

Πρωταγωνιστής όμως και στους τρεις ορούς παραμένει το αποκλειστικό σύμπλοκο 4 Balance Boosters, που συνδυάζει βιο-ινουλίνη από μπλε αγαύη, υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους και εκχύλισμα κομπούχας. Πρόκειται για ένα σύμπλοκο που προστατεύει τους 4 βασικούς πυλώνες ισορροπίας του δέρματος: μικροβίωμα, δερματικό φραγμό και κυτταρική επικοινωνία, εξασφαλίζοντας πάνω απ’ όλα την υγεία της επιδερμίδας.

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις εκείνον που καλύπτει τις δικές σου ανάγκες. 

Collagen Bounce: Αντιρυτιδικός και συσφικτικός ορός

Αν οι πρώτες λεπτές γραμμές και ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και το δέρμα σου παρουσιάζει χαλάρωση, μην αγχώνεσαι. Θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, στην κυριολεξία. Αρκεί να χρησιμοποιείς συστηματικά αυτό το βελούδινο serum που περιέχει 5% σύμπλοκο βιομιμητικού κολλαγόνου φυτικής προέλευσης από καλαμπόκι, σιτάρι και σόγια και τριπεπτίδιο κολλαγόνου που προέρχεται από φύκια. Αυτός ο πανίσχυρος συνδυασμός ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, του δομικού στοιχείου της επιδερμίδας, το οποίο έχει την ιδιότητα να μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Η συγκεκριμένη φόρμουλα σε βοηθά να αποκαταστήσεις τον όγκο, ενώ λειαίνει τις ρυτίδες, αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα. 

Hyaluronic Waterbomb: Ενυδατικός και καταπραϋντικός ορός

Η επιδερμίδα σου είναι “διψασμένη” και τα πρώτα σημάδια χαλάρωσης έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια “βόμβα” ενυδάτωσης με 5% σύμπλοκο υαλουρονικού οξέος και έλαιο CBD. Ένα super συμπυκνωμένο booster που πλημμυρίζει το δέρμα με την πιο ισχυρή δόση υγρασίας. Το σύμπλοκο που περιέχει το clinéa Hyaluronic Waterbomb Serum αποτελείται από 5 διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος που διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, σχηματίζοντας ένα προστατευτικό πυκνό φιλμ που εμποδίζει την απώλεια νερού. Το αντιοξειδωτικό έλαιο CBD, που επίσης περιέχει, είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική του δράση, ενώ βοηθά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. 

Bio-Retinol Reset: Ορός αντιγήρανσης και λάμψης

Ένα μαγικό ελιξίριο που βοηθά το δέρμα σου να διατηρήσει τη νεανική του λάμψη. Με 1% θαυματουργό bakuchiol και 2% νιασιναμίδη στη σύνθεσή του, βελτιώνει τον ανομοιόμορφο τόνο, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και λειαίνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Μάλιστα, το viral συστατικό bakuchiol, η φυσική δηλαδή εναλλακτική της ρετινόλης, προσφέρει απαράμιλλη αντιγηραντική δράση χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις και περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα και το πρωί. 

Ανακάλυψε τους ενισχυμένους ορούς προσώπου clinéa στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και μάθετε περισσότερα στο www.clineacosmetics.com

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164