Σταύρος Νικολαΐδης: «Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία – Δεν έκανε κάτι κακό ο Σεφερλής»

Ο Σταύρος Νικολαΐδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Buongiorno» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα για τα επαγγελματικά του βήματα και για την κριτική στον Μάρκο Σεφερλή, με αφορμή το σκετς για το Nemo στο «Δελφινάριο».

«Έχω συνεργαστεί και θα ξανασυνεργαστώ. Θεωρώ ότι αυτή η ιστορία με το non binary είναι αστεία από μόνη της. Αυτό το ότι ενώ γεννιέμαι αγόρι και ξαφνικά κάνω την επανάστασή μου και δεν ξέρω τι είμαι, γεννήθηκα γάτα αλλά στα 18 μου μπορεί να είμαι και σκύλος, το θεωρώ αστείο από μόνο του.

Επειδή είδα την παράσταση του Σεφερλή δεν έκανε κάτι, απλά μιμήθηκε, και γίνεται όπως γίνεται πάντα στην σάτιρα. Άλλοι κωμικοί έχουν μιμηθεί ομοφυλόφιλους με ακραίο τρόπο. Εκεί τότε δεν μίλησε κανείς. Έχει υπερβεί τα όρια το political correct αλλά κάθε επανάσταση, φτάνει στο άλλο άκρο μέχρι να βρει την ισορροπία της. έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμμένα η επίθεση στον Σεφερλή, αλλά νιώθω ότι είναι εύκολος στόχος», σημείωσε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Αν αρχίζουμε να βάζουμε φίλτρα λογοκρισίας στη σάτιρα, δεν θα υπάρχει σάτιρα. Σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι, μην πας να το δεις» προσέθεσε ο Σταυρός Νικολαΐδης σχολιάζοντας το γεγονός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164