Τα make up trends της σεζόν τα γνωρίζεις – Δες τώρα και τα νέα προϊόντα που θα χρειαστείς για να τα δημιουργήσεις

Τις τάσεις στο μακιγιάζ στις έχω ήδη αποκαλύψει. Είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη επιλέξει εκείνες που θα υιοθετήσεις τους επόμενους μήνες. Το κόκκινο κραγιόν, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μαζί με το winged liner που είδαμε στο red carpet πολύ.

Οι βλεφαρίδες έχουν τέλειες καμπύλες και έντονο χρώμα. Η λάμψη στην επιδερμίδα παραμένει εντυπωσιακή ενώ τα ζυγωματικά τονίζονται με blush, κατά προτίμηση, σε κρεμώδη μορφή. 

Κράτησε λοιπόν σημειώσεις

Κόκκινο κραγιόν: Το είδαμε στον οίκο Givenchy. Συνδυάζεται με περίγραμμα στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου που επανέρχεται ενώ το βλέμμα τονίζεται ακόμη περισσότερο με το ανατρεπτικό reverse liner. 

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Θα το πετύχεις με το  byredo The Lipstick: Με την υπογραφή της Lucia Pica επανασυστήνεται, η φινέτσα του χρώματος, τα συστατικά και η εμπειρία ενισχύονται – η διακριτικότητα και η τόλμη πηγαίνουν χέρι-χέρι, οι διαφορετικές τονικότητες κάθε χρώματος εξερευνώνται, η ιεροτελεστία της εφαρμογής γίνεται ακόμα πιο απολαυστική ενώ η κίνηση του να φοράς και να φυλάς το κραγιόν σου ενισχύονται με τις αξίες της βιωσιμότητα καθώς η συσκευασία είναι πλέον refillable.

Cat-Eye: Μια λεπτή γραμμή με μαύρο eyeliner και το πρόσωπο nude είδαμε στον Coureges με απόλυτα nude χείλη και απαλά τονισμένα ζυγωματικά. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Θα το πετύχεις με το Sisley Ligne Noire Eyeliner: Είναι το απαραίτητο must-have για τα μάτια σας, είτε για διακριτικές πρωινές εμφανίσεις είτε για glam βραδιές. Η υγρή σύνθεσή του έχει υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και χάρη στο απαλό αλλά σταθερό applicator, γλιστρά πάνω στην επιδερμίδα για να δημιουργήσει μια έντονη καθαρή γραμμή που δε χρειάζεται δεύτερο πέρασμα.

Doll Eyes: Eίναι και πάλι εδώ. Μακριές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες με έξτρα όγκο. 

Photo by John Lamparski/Getty Images

Θα το πετύχεις με την Carolina Herrera Smudgeproof Fabulous Eyes Mascara: Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γιασεμιού διαχωρίζει τις βλεφαρίδες μία προς μία, ανεξάρτητα από την υγρασία που έχει το δέρμα σας ή το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Περιέχει επίσης καστορέλαιο, ενώ ενισχύεται με κρυστάλλινες σταγόνες για πιο απαλές, υγιείς και ορατά πιο γεμάτες και μακριές βλεφαρίδες μετά από 28 ημέρες συνεχούς χρήσης.

Strawberry Girl: Στον οίκο Chloe τα “ανθισμένα” και αναψοκοκκινισμένα ζυγωματικά και τα λαμπερά, ροζ χείλη κυριαρχούν τη νέα σεζόν. Ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει και τους επόμενους μήνες. Με ρομαντική και boho διάθεση συνδυάζεται με υπέροχους φυσικούς κυματισμούς στα μαλλιά και λευκές αέρινες δημιουργίες. 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Θα το πετύχεις με το YSL Make Me Blush Liquid Blush: Ρευστό Ρουζ που προσφέρει ευπροσάρμοστη, εξαιρετικά υψηλή χρωματική απόδοση, το οποίο σημαίνει ότι αρκεί μικρή ποσότητα προϊόντος. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές είναι ιδανικό για να δημιουργείς πολλά διαφορετικά look, από απαλή, φυσική λάμψη έως εντυπωσιακά και έντονα. Εφαρμόζεται είτε με τα δάχτυλα για γρήγορο και εύκολο ρετουσάρισμα, είτε με εξειδικευμένο πινέλο ρουζ για αψεγάδιαστο τελείωμα, η καινοτόμος σύνθεση εξασφαλίζει πανεύκολα χρωματικό αποτέλεσμα στα μέτρα σας, από διάφανο έως τολμηρό.

Bare Face: Minimal και χωρίς ίχνος χρώματος σε μάτια, χείλη ή ζυγωματικά. Στον οίκο Ferragamo είδαμε το πιο διακριτικό και σοφιστικέ make up look με την άψογη επιδερμίδα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. 

Photo by Arnold Jerocki/Getty Images

Θα το πετύχεις με το Bobbi Brown Weightless Skin Foundation SPF 15: Σχεδιασμένο με την τεχνολογία μας Smart Skin-Balancing, ελέγχει τη λιπαρότητα όλη μέρα χωρίς να αφαιρεί την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προσφέρει μεσαία κάλυψη που επιτρέπει στην επιδερμίδα να είναι ελαστική και να αναπνέει.

Glow: Έντονη λάμψη στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών που χαρίζει την απόλυτη, glam πινελιά σε κάθε βραδινό μακιγιάζ. 

Θα το πετύχεις με το Gucci Glow Highlighter: Προϊόν πολλαπλών χρήσεων, η σύνθεση του οποίου περιλαμβάνει μια πρωτοποριακή υφή πούδρας-gel και μια συναρπαστική ποικιλία από περλέ αποχρώσεις. Σχεδιασμένο ως το απόλυτο προϊόν που ενισχύει τη λάμψη, διατίθεται στις τρεις ζωηρές αποχρώσεις που αναδεικνύουν την ατομική ομορφιά περισσότερο από ποτέ, ενώ παράλληλα αιχμαλωτίζουν την εκθαμβωτική φύση των συναισθημάτων. Ιδιαίτερα εύχρηστο, με μεγάλη διάρκεια και κάλυψη που προσαρμόζεται με την εφαρμογή, το νέο highlighter περικλείεται σε μια χρυσή θήκη διακοσμημένη με ένα ξεχωριστό μοτίβο αστεριών.

Κεντρική photo by Edward Berthelot/Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164