Paris Fashion Week: Στο show του Dries Van Noten το color blocking στα βλέφαρα είναι συναρπαστικό

Ο Dries Van Noten είχε σειρά χθες στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και ήταν για άλλη μια φορά ανατρεπτικός. Δεν είμαι expert στις δημιουργίες που παρουσίασε για την επόμενη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2025. Θα σου αποκαλύψω όμως τα beauty looks που είναι συναρπαστικά. Και πιο συγκεκριμένα το βλέμμα που είναι μια πανδαισία χρωμάτων και ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει μέχρι τώρα. 

Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα color blocking στα βλέφαρα που αποδεικνύει ότι την επόμενη άνοιξη θα χρησιμοποιήσεις τις πιο έντονες αποχρώσεις μάσκαρα και μάλιστα όχι έτσι απλά. Θα συνδυάσεις το φούξια, με το πράσινο και το κίτρινο χαρίζοντας σε ολόκληρο το πρόσωπο ένα fluo εφέ άνευ προηγουμένου. Διαφορετικό; Ναι. Ανατρεπτικό; Επίσης ναι. Αλλά γιατί όχι. 

Κι αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς συνδυάζεται το συγκεκριμένο eye make up look. Οι experts που δημιούργησαν τα looks στο show, δίνουν την απάντηση. Το υπόλοιπο πρόσωπο παραμένει απόλυτα nude μεν αλλά με ένα wet φινίρισμα και highlighter στο πιο ψηλό σημείο των ζυγωματικών. Τι μένει; Να ξεκινήσεις τις πρόβες. 

Photos: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164