Μαρινέλλα: Η κόρη της ζήτησε από τους γιατρούς να μην προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Υγεία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση η Μαρινέλλα έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 25/9 κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο.

Η κατάστασή της σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εξακολουθεί να είναι κρίσιμη αλλά παραμένει σταθερή.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Όλγα Λαφαζάνη το πρωί της Παρασκευής 27/9 μέσα από το Happy Day, δεν έχει υπάρξει διασωλήνωση της ερμηνεύτριας, ενώ οι γιατροί περιμένουν να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν συντηρητικά, δηλαδή αν θα περιμένουν να υποχωρήσει από μόνο του το αιμάτωμα ή αν θα ακολουθήσουν πιο δραστικές μεθόδους, όπως αυτή της κρανιοτομής για να αφαιρέσουν εκείνοι το αιμάτωμα.

Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε πως σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες η κόρη της Μαρινέλλας ζήτησε από τον νευροχειρούργο να μην προχωρήσουν σε κάποια επέμβαση καθώς φοβούνται ότι η καρδιά της μπορεί να μην αντέξει την επέμβαση.

Στη συνέχεια, στη συζήτηση μπήκε και η Ματίνα Παγώνη που εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164