Chloe: Η Chemena Kamali σχεδίασε την ωραιότερη συλλογή της σεζόν για μία ακόμη φορά!

Για τη δεύτερη συλλογή της Chloe, η Chemena Kamali συνέχισε να ανανεώνει την ελεύθερη αίσθηση του οίκου με μια σύγχρονη άποψη. Kαι αυτή την σεζόν η Kamali αναβίωσε την boho-chic αισθητική της Chloe δείχνοντας μας ότι αυτή η τάση  βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή του νέου κύματος θηλυκότητας που διαπερνά τη μόδα και μας μάγεψε!

Picture by: / SplashNews.com

 

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

Picture by: / SplashNews.com

Picture by: / SplashNews.com

Picture by: / SplashNews.com

 

Picture by: / SplashNews.com

Ήταν δύσκολο να διαλέξω μόνο μία εμφάνιση που ξεχώρισε ανάμεσα στα πολλά highlights, και υπέροχα outfit που  συμπύκνωσαν την αιθέρια διάθεση της σεζόν.

Picture by: / SplashNews.com

Το boho style συνεχίζει να κυριαρχεί στο στιλ του οίκου αλλά τώρα η Kamali το πάει ένα βήμα παραπέρα με όλες εμάς να δυσκολευόμαστε να βρούμε το αγαπημένο μας look αφού τα θέλαμε όλα!Οι romantic μπλούζες και τα λευκά δαντελένια φορέματα -δύο στοιχεία της Chloé από τη δεκαετία του ’80- επέστρεψαν για την άνοιξη, αλλά συνδυάστηκαν με παιχνιδιάρικα παστέλ μπλουζάκια και αθλητικά πλεκτά κομμάτια.Τα φορέματα με volume στο κάτω μέρος και μικρά floral αλλά  και μια σειρά από μπουφάν bomber με μαζεμένα φουσκωτά μανίκια, συμπλήρωσαν τη σειρά.

Picture by: Ziya / SplashNews.com

Από την πρώτη σειρά τα έβλεπε όλα αυτά το αιώνιο κορίτσι του Chloé, η Sienna Miller με το Look που λάτρεψα και ναι θα ήθελα και γω στην ντουλάπα μου!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

H Chloe μας μάγεψε ξανά και για μία ακόμη σεζόν θα γίνει η αγαπημένη μας συλλογή!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164